NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, May 11, 2013

The Cup Song


Bukan lagu cawan la. NAL nak share dengan korang video daripada kawan kepada kawan NAL di UMS. Ha, panjang kan? NAL sangat kagum dengan beliau ni. Kalau mampu dah lama NAL buat video ni. Tapi..

Kalau korang pernah tonton Pitch Perfect, mesti korang tahu. Jom terjah video ni,



Sangat Terbaik bagi NAL. Macam mana, Korang mampu?

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

7 comments:

Nies alhaQ said...

NICE!
Boleh tahan jugak kreatif dia.
Pesan pada dia, Keep it up!

Harith Iskandar said...

memang kreatiflah... :)

Rozuan Ismail said...

nice video =D

Yumida Huda said...

sian kucing tu kene pencemaran bunyi..hehe
tp cool je dia baring situ
bez suara dia..syahdu

boni kacak said...

hahaha. ni sama naik macam gwiyomi jugak ni.hahaa. yang ni aku tak termampu nak lakukan. tapi nak buat parody, memang aku mampu.hahaha

hazwan hairy said...

xdpt tgk la nal :-)

9n0L4 said...

nal takde keek ke. hehe. meh sini akak folo. :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...