NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, May 10, 2013

Sayang Memang Sayang


nampak ?

Masa tengah usha-usha google mail, NAL ternampak satu emel yang belum diusha. Terus NAL teropong. Agak ngeri emel ni, " VIP INVITATION " kowt. Sayang memang sayang, tarikh event adalah besok dan ast submit maklumat diri petang nanti. Dengan diri NAL yang berada jauh di Kota Kinabalu ni, macam mana lah nak pergi kan? kalau ikutkan memang boleh kalau nak booking tiket flight dan sebagainya, TAPI assignment yang bertimbun ni takkan sempat siap kalau NAL join event ni. HEHEHE

Sayang memang sayang. Kalau tak memang boleh jumpa Aizat Amdan. NAL rasa korang pun dapat kan? Mungkin korang tak rasa perasaan NAL yang macam baru beberapa kali dapat invitation daripada nuffnang ni. Dah 3 event NAL lepaskan begitu sahaja. Apa-apa pun Thank You Nuffnang atas jemputan ni. Sangat dihargai.

#Sekian lama tak blogging. Maaf buat pemenang yang NAL taja. Nantikan hadiah korang !

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

5 comments:

Sally Yatiey said...

Sayangnya tak dapat pergi.. kalau tak dah boleh jumpa Aizat ;) hee

Nies alhaQ said...

Takpaa, esok masih ada lagii. Tee heee. =)

Tihara said...

akak tak check plak emel, btw menarik juga event ni

boni kacak said...

aku dah angkat kaki daripada nuffnang... merajuk.haha

9n0L4 said...

tak pernah terfikir nk join event nuffnang. :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...