NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, May 14, 2013

Fasa Baru Dalam Hidupku


12 Mei


Tanggal 12 Mei lepas adalah Hari Lahir NAL. Sangat teruja sebenarnya apabila menjelang ulang tahun kelahiran sebenarnya. Ni bermakna NAL telah pun masuk ke fasa baru, iaitu 21 Tahun. Tak sangka, begitu sekejap masa berlalu. Sudah dekat dengan alam dewasa.

#Thank You So Much !

Apa yang membuat NAL lagi excited dengan 12 Mei ialah Hari Ibu. Sangat diri ini merindui family di Langkawi. Walau apa pun, NAL perlu berusaha di UMS ni. Semua ni hanyalah untuk family dan diri NAL sendiri. Moga NAL dapat membantu dan membalas jasa ibu bapa dan keluarga.

Satu lagi event 12 Mei ialah Hari Jururawat. Apa kaitan? Akak sulung NAL merupakan seorang jururawat. Moga beliau terus berjaya dengan bidang Kejururawatannya.

13 Mei

Bukanlah peristiwa 13 Mei yang NAL nak sentuh. Tanggal 13 Mei lepas merupakan ulang tahun kelahiran adik NAL. Birthday kami berdua dekat sangat. hehe. Beliau kini berusia 15 tahun. All the best in your PMR brother !

#Story of MAY ! Doakan NAL untuk final exam nanti ya (5 Jun - 14 Jun)  :D

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

8 comments:

Rozuan Ismail said...

mcm mana wan boleh terlepas tak tahu ni. sori. happy belated birthday NAL!!

Harith Iskandar said...

wow NAL happy birthday NAL..kirim salam kat adik yerrr...

boni kacak said...

12 mei hari lahir ko Nal? ok, selamat hari lahir bro. semoga diberkati umur ko, dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan di dalam kehidupan ko. amin...

hazwan hairy said...

eh2 wish! selamat ulangtahun...

Tihara said...

happy belated birthday nal moga berjaya mengejar impian

syafiqakarim said...

selamat hari lahir nal.
panjang umur. bila nak belanja kek


hahaha

Tedi said...

baguslah ada byk related date, hehehe.. sambut sekaligus. :)

9n0L4 said...

hepi belated befday nal. moge sukses sokmo. :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...