NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, May 28, 2013

Minggu Terakhir Sebelum Final

sumber : google

Sekarang dah masuk minggu terakhir pembelajaran. Minggu hadapan akan bermulalah Peperiksaan Akhir untuk Semester 2. NAL sangat gementar sebenarnya memikirkan tentang exam yang bakal menjelma. Nak tahu kenapa? Study week semester ini tak sampai seminggu pun, lebih kurang dalam 4 hari sahaja.

Kalau korang nak tahu juga, exam kali ni berturutan. Takder langsung masa senggang. Walaupun excited nak balik kampung, tetapi stress juga kalau terus memikirkan hal ini. Apa pun harap dapat buat sehabis baik.

#Lepas ni boleh la buka blog selalu.. Insha Allah. 

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

14 comments:

Rozuan Ismail said...

Jangan lupa study

teha said...

gudluck ! :)

Harith Iskandar said...

balik kg NAL?ehehe boleh la belanje teh tarik.dari tahun lepas xdpt2 lg nih..
dh nk exam ya NAL?...tapi tidur tu mau jaga NAL..jgn nnti otak letih sgt susah nnti.yang ingat terus lupa.sy dulu pon mcm tu jugak, last2 sy fikir baik study smart darip study hard tp ape pun xdpt...
tp ikut masing2 la NAL..NAl pon mude lg so paler tu fresh lg kan...so boleh la study hard pon.yg penting NAl jgn lupa byk2 kan doa yer...
gud luck NAL :)

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

alhamdulillah final dah tiba erk? is doakan agar Nal ok je takder apa apa sebelum, semasa dan selepas Final.

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.716
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

boni kacak said...

NAL!! aku doakan ako berjaya NAL!! good luck!! Buat yang terbaik

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalammualaikum nal, alaa image nal katak pisang mas tu buang la, dengki la tu katak tu kan? hmmm

p/s: is isi tabung Hishop satu untuk nal.

boni kacak said...

haha.. lepas ni boleh lah selalu berupdate blog bro.hehe

alif ismail said...

Salam ziarah...

anda telah ditagged disini

http://bloggeralif.blogspot.com/2013/07/selamat-menyambut-ramadhan-1434h.html

NAL said...

@Rozuan Ismail :

ok :)

NAL said...

@teha :

thanks :)

NAL said...

@Harith Iskandar :

Thanks a lot.

NAL said...

@boni kacak :

Terima kasih banyak bro..

9n0L4 said...

moge berjaye ye nal. study rerajin tau. :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...