NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Sunday, July 14, 2013

Akhirnya Setelah Beberapa Ketika


sumber : google

Akhirnya, dapat juga kemas kini blog. Dah beberapa bulan NAL pasif dengan dunia blog ni dan alhamdulillah malam ni tergerak hati untuk menjenguk dunia ni. Korang sedia maklum kan dengan tahap kebizian NAL dalam entri lepas - asal NAL ? Kau ingat ramai kenal kau ? hahaha...

Sekadar perkongsian dengan korang semua, sekarang ni NAL tengah cuti semester untuk Tahun 1 Sem 2. Bermakna, hanya berbaki 2 tahun (4 sem) sahaja lagi pengajian NAL di universiti tercinta, UMS dihatiku - promote tagline sikit.. huhu . NAL mengharapkan doa kalian sebagai sahabat blogger NAL. Terima kasih bagi yang selalu support NAL melalui mesej dan sebagainya.

Dalam kesempatan ini juga, NAL nak ucapkan SALAM RAMADHAN buat semua muslimin muslimat dunia BLOGGER ini. Semoga Ramadhan kali ini mendatangkan 100001 pengertian buat kalian. Harap-harap tak terlambat la ucapan ini.

Insha Allah, dalam beberapa ketika ini NAL akan BW blog korang. NAL pun akan mengemaskini sedikit demi sedikit blog ini. Mesti banyak pembaharuan yang berlaku dalam blog korang kan. Tak sabaq nak tengok blog hampa semua. Tunggu chek pi blog hampa na !

#Follow NAL di Instagram : @incikmizan ..

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

12 comments:

Shida Radzuan said...

selamat berpuasa NAL :)

Sally Yatiey said...

Salam Ramadhan ;)

Eyqa Hasnan said...

Selamat berpuasa tau Nal . Lama betul hilang jejak dari blog nie . Finally , found you again :P

boni kacak said...

salam ramadhan bro :)

kopi pasta said...

salam ramadhan juga nal. 100001? err mcm terlebih 0 jer. haha

Waalid Al-Marbawi said...

Salam Ramadhan NAL..lame menyepi yek..

macam mana dengan exam baru ni?waalid harap NAL berjaya dengan cemerlang,In Syaa' Allah..

=)

adzairdawati makdara said...

Salam Ramadhan buat Nal sekeluarga

Sarah Mohd Saleh said...

lame betul die x hupdate,slamat bpuasa ;D

Rozuan Ismail said...

Salam ramadhan buat NAL

KorN said...

best nya cuti semestar time raya kan plak tu... Slamat berpuasa.. *jgn tak pose ye NAL

aReLaN said...

lama betul tak singgah sini. hehehe...salam ramadhan NAL

si kiut lavender said...

rasa kaku ja kan nak mula menulis balik...?heee...:D

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...