NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, April 05, 2013

Maniskah MidBreak ?


sumber : google

Besok (sabtu) merupakan permulaan cuti pertengahan semester. Rasa macam baru jer mula semester ni tapi dah pun selesai minggu ke-7. Tapi cuti kali ni tak sesedap dan semanis gambar diatas. Sebab apa? Sebab NAL perlu siapkan 7 asignment. Juga sedikit stress sebab ada 2 presentation lepas cuti ni.

Btw petang nanti NAL ada MidTerm. Sangat pulun membaca sekarang ni. haaha. NAL nak mohon maaf sebab dah lama tak BW blog korang. Maaf juga kepada 3 orang pemenang yang memenangi TOPUP dari NAL. Sekarang ni sangat sibuk dan belum sempat nak bagi korang hadiah tu. Insha Allah, NAL akan usahakan dalam masa yang terdekat.

#Doakan NAL ya untuk ujian petang nanti :)

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

7 comments:

SyamimiNazifa said...

goodluck menyiapkan 7 assignment ! ;D

Norliza Ab Ghani said...

all the best.chaiyokk.. sedap cokelat tu

hazwan hairy said...

xbest sebab sekjap..haha..all the bestt

Diari Si Froggie said...

wasalam.. standard dunia student kan.. nanti dah kerja bz benda lain pulak. hehe.. apa2 pun good luck ok.. buat yang terbaik :)

Tihara said...

good luck yeea nal. :)

inche hlovate said...

mesti tgh cuti ni kan? eh yeke?? haha

Si Matatajam said...

Ogos luck NAL..
P/s: hadiah dr akak dh sampai ka ka tangan NAL?

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...