NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, April 19, 2013

Tugasan : Mr. Mahasiswa


Dah lama tak buka blog ni rasanya. Sangat NAL biarkannya bersawang. Baru lepas bersihkan blog ni setelah sekian lama tuan blog ni sibuk dengan asignment, presentation dan sebagainya.

Klik gambar atau >>>Di Sini<<<

Mr. Mahasiswa - blog yang NAL baru saja create. Blog tersebut adalah untuk satu tugasan NAL di UMS. Just untuk berkongsi dengan korang jer. Kalau ada antara korang yang nak follow dan berkomentar di sana, NAL sangat alu-alukan. Jemput singgah ke sana. You may do so.

#Selamat berkunjung dan tinggalkan jejak korang disana ya :)

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

3 comments:

Harith Iskandar said...

xper nal.study tu lg penting.bagus jg buat blog baru tu.nnti sy polow kot2 ade leh kongsi ke.
Selamat Belajar Nal..

Rozuan Ismail said...

wah.. dah jadi blogger senanglah nak siapkan tugasan ni

Tihara said...

oh, ada blog baru yea, good luck na..study smart :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...