NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, March 25, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

kalah OSCAR taw..

Kali ni NAL join GA besar oleh blogger Mak Dara bersama-sama 30 orang penaja :

SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharinHazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunnySiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainmentBetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,
ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,
SayaSukaGelakCTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma AngsanaKyle Kesha,Mohd Ridzwan

NAL tag : Eyqa Hasnan | Harith Iskandar | CTK

Satu Giveaway, 30 Penaja, 58 Hadiah, Siapakah yang bertuah ?

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

15 comments:

Asmar Arafad said...

gud luck yer...

Yumida Huda said...

gdluck nal

Rozuan Ismail said...

good luck nal

Remy hazza said...

all the best nal...semoga berjaya nanti...... kongsi hadiah tau!!!! he3

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Seneorita Baharin said...

salam, singgah dari segmen yg sama..Good luck! ^_________^
btw, follow u...

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

dya bunga said...

good luck.. :)

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

adzairdawati makdara said...

TAHNIAHHH!!!!! Anda adalah salah seorang dari pemenang bertuah MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER BY MAK DARA!!!

Sila ke entry ini untuk keterangan lanjut @ http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky_2.html untuk keterangan lanjut.

Anda boleh terus hubungi pihak penaja, nama dan link blog mereka berada di bawah link kemenangan anda itu untuk urusan penyerahan hadiah ya..

TAHNIAH sekali lagi dari Mak Dara!!!

Si Matatajam said...

Tahniah NAL...tolong beri details kat kotak komen blog akak yek untuk proses pengeposan hadiah... Details anda tak Akan di publish...

boni kacak said...

good luck nal :)

Diari Si Froggie said...

Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe..

www.dayangdeno.blogspot.com

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...