NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Sunday, March 24, 2013

Jam Bumi


sumber : google

Korang join tak event ni semalam? haaaa...kantoi!
Mudah-mudahan usaha kita semua untuk berada dalam gelap selama 1 jam ini memberikan kesan dalam jangka panjang. Insha Allah, dengan izin-Nya juga.

sumber : google

Banyak benda sebenarnya yang boleh kita lakukan even berada dalam keadaan gelap. Kreativiti dan imaginasi mampu memberikan segalanya.

sumber : google

#Sorry sangat sebab tak sempat nak BW. Sememangnya busy dengan assignment memandangkan kredit hour sem ni melebihi sem lepas. Ada masa NAL curi-curi la untuk ke blog korang !

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

5 comments:

Tihara said...

akak join jugak sekejap.kebetulan ada sekumpulan lebah hurung kat lampu..kena padam semua lampu , masa tu baru teringat earth hour.. :)

Encik H said...

aku tak join..in fact aku lupa earth hour semalam start kul brpa?

aku dok bising2 pasal diorang main mercun sempena jelajah janji ditepati..

memekak!! hahaha..tiba2 emo pulak..

Yumida Huda said...

yup..semalam kannnnn

9n0L4 said...

huhuhuhuhu. tido awal smlm. bile tido mesti lampu tutup. ;)

Remy hazza said...

remy join atas jln raya..... otw blk kampung hari tu... nak tutup lampu...takut nanti...remy terus jadi earth....hu3

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...