NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, February 16, 2013

Masterchef ker ?


Kali ni NAL nak share dengan korang 2 dessert yang NAL sendiri buat. Sememangnya memasak itu mudah dan menyeronokan. Tak ? Ikut minat jugak rasanya.

puding roti marble..

kek batik..

Resepi menu ni senior NAL yang kasi sem lepas. Memang dia jugak yang memberi tunjuk ajar dalam Debat di UMS. Thanks akak.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

11 comments:

CiK Bella said...

Cam mna nak buat puding roti tu ?

SyamimiNazifa said...

Sedapnyaaa, nak sikitt ;)

aReLaN said...

perghhh...nampak sedap tu.

Sally Yatiey said...

Nampak sedapppp! :D hehe

NAL said...

@CiK Bella :

Search google jer..hehe

NAL said...

@SyamimiNazifa :

sangat sedap..dah habis ><

NAL said...

@aReLaN :

tu baru nampak, tak makan lagi..haha

inche hlovate said...

macam sedap je..lain kali buat bg sya sikit ye

kopi pasta said...

err yg puding roti tu, rotinya mana? gambar dua dri kiri atas tu, itu roti dilumatkan ker? @_@

Alif Ismail said...

yummy2!!!! ^_^

9n0L4 said...

mane resepinyeeeeeee. mesti ade secret tips yg buat jadi lebih sedap ni. :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...