NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, February 16, 2013

Setia Hujung Nyawa | Gambaran Korang ?


sumber : facebook

Satu lagi drama adaptasi novel yang menjadi fenomena di Malaysia, iaitu " Setia Hujung Nyawa ". NAL tak tahu apa kelainan drama ni sebab tak ikut daripada mula. NAL hanya sempat menonton 3 episod terakhir. Sangat boleh dikatakan yang mereka berdua serasi.

Bijak pengarah memilih hero dan heroin drama ni sebab bagi NAL, mereka berdua memang kena dengan watak dan perwatakan cerita. 

#Boleh korang gambarkan drama ni dengan 3 perkataan ?

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

18 comments:

C.T.K said...

tuhan maha adil :D

SyamimiNazifa said...

diorang sangat comel , tapi mimi tak pernah tengok langsung. duduk asramalah kan :(

NAL said...

C.T.K :

yer, NAL boleh faham :)

NAL said...

@SyamimiNazifa :

Sama la. tapi NAL sempat tgk 3 episod..

inche hlovate said...

sya tak pernah tinggal tengok drama ini hihi hari2 follow

simple but nice

*haha ada kena mengena ke?

kopi pasta said...

aku drama malaysia tak layan...jadi utk 3 perjkataan tu err, Tak Tengok Drama...:P

alia azmi said...

tak tengok pon cerita ni tapi semua org ckp best. tapi cerita diadaptasi dari novel, semua popular kankan

trah zain said...

hero dia hensem...

(3 words dah tu kan?haha)

zahidahwahid said...

gambarkan dengan 3 perkataan? "Saya tak tengok" boleh tak? hehehe

9n0L4 said...

lain dari novel. ;)

NAL said...

@inche hlovate :

simple but nice? ade kena mengena kot :)

NAL said...

@kopi pasta :

ahaha..bagoz la.

NAL said...

@alia azmi :

yup, popular..

NAL said...

@trah zain :

hensem ker? haha

NAL said...

@zahidahwahid :

boleh jugak tu :>

NAL said...

@zahidahwahid :

boleh jugak tu :>

NAL said...

@9n0L4 :

NAL pernah dengar juga org cakap mcm tu :)

Encik H said...

3 perkataan?

Aku Lapar Nasik

ya, takde kena mengena..abaikan..hahaha

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...