NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, February 26, 2013

Header Baru


mohon tengok jer :)

Nampak header baru tu? Haaa, jangan risau korang memang berada di blog NAL - ayat bajet ! hahaha. Dah lama sebenarnya, NAL nak buat header sebegini sebab selalu reka header letak muka sendiri. Alhamdulillah, masa cuti sem lepas NAL dapat siapkan jugak.

NAL ambil masa dalam 2 jam untuk siapkan header ni. Haaa, lama kan? NAL tak pro macam korang semua. Still dalam proses pembelajaran untuk buat header ni. Walau apapun, NAL sangat berpuas hati.

#Apa kata korang tentang header tu ?

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

18 comments:

kopi pasta said...

konsep dia mcm header aku. duduk atas awan...kiranya satu geng dgn son goku la :P

Yumida Huda said...

cantik la nal..pandai nal buat...teringin gak nak duduk kat awan tu..nak tompang goku jap..hehe

KorN said...

nal mintak buat header aku boleh tak?

C.T.K said...

untung la pandai buat header...ct dh xder rupa header da..hahaha

Harith Iskandar said...

wahhhh header baru nampakkk...yg ni lagi lawa dari yg lame (yg lame tu lawa jgak)
2 jam yer nak siapkan?ok ler tu NAL ..sy ni dr dulu xde lg pon header...ekeke sbb xreti buat :p

Tihara said...

best nya bila boleh buat header cantik2 :)

afzalsukasuki said...

laaa semua pakat2 tukar header plak nih

NAL said...

@kopi pasta :

yup..sangat atas awan :)

NAL said...

@Yumida Huda :

Terima kasih :)

NAL said...

@KorN :

boleh sangat tapi kena tunggu bulan 6 la..lappy yang ada photoshop ada di kg :)

NAL said...

@C.T.K :

Okay la header CTK tu..

NAL said...

@Harith Iskandar :

Trima kasih harith :D

dya bunga said...

cantiklah nal..kalau dya mmg xreti..org yg buatkan

NAL said...

@Tihara :

hehe

NAL said...

@afzalsukasuki :

kena la tukar juga sekali sekala .. kan.. :)

NAL said...

@dya bunga :

thanks :)

Sally Yatiey said...

Cantik header baru ni ^_^

Encik H said...

ohoiii..dah lama rupanya tukar header..arini baru aku berkesempatan nk dtg baca entry2 kau..hahaha

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...