NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Thursday, February 21, 2013

Jadual Kelas


sumber : google

Alhamdulillah, perjalanan NAL dari Langkawi ke UMS selamat. Seperti biasa, minggu pertama semua pelajar akan sibuk untuk mendaftar kursus. Alhamdulillah sekali lagi, NAL dah pun siap menyusun jadual untuk semester ini.

Semester ni NAL ambil 8 paper. Jadual sangat-sangat pack. I'll try my best. Letih tu memang letih, tapi dah nama pun pelajar kan. Terpaksa la NAL harungi semua ini. Maaf sangat-sangat kalau NAL tak sempat atau jarang ke blog korang semua.

#Doakan NAL yer..

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

15 comments:

Harith Iskandar said...

slamat study nal, jgn ngorat wawa tau..ekeke :p

kopi pasta said...

semoga bertabah mgharungi semua tu...jangan tangguh2 kerja...

Anonymous said...

biasalah, student life la katakan,,haha..
sem ni saya punya agak cool, wpun mostly subjek 3 jam kedit, tp dia terus buat straight, rasa ok la gak,,

trah zain said...

erk,, tertekan anonymous lak tadi,,hakhak

zulhilmi tempoyak said...

klu zaman u dl.. mmg taim ni mencarut2 la apa la...haha

NAL said...

@Harith Iskandar :

thanks harith..tak la.. :D

SyamimiNazifa said...

Good luck dekat tempat baru ! :]

Tihara said...

uihh memang pack beul tu..good luck nal :)

C.T.K said...

selamat kembali belajar...jadual ct pon padat gk..sama2 lah kita sabor..hehe

NAL said...

@kopi pasta :

Terima kasih. Insha Allah..

NAL said...

@trah zain :

sangat student life.. :)

NAL said...

@zulhilmi tempoyak :

hahaha..lagi dahsyat..

NAL said...

@SyamimiNazifa :

Terima kasih ya..

NAL said...

@Tihara :

Terima kasih akak :D

NAL said...

@C.T.K :

All the best juga ya siti..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...