NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, January 14, 2013

2 0 1 3


Happy New Year !
Korang jangan rasa pelik pulak yer. Tak salahkan nak ucap Tahun Baru 2013, walaupun NAL tahu dah sangat-sangat lambat.

Mana taknyer,
...orang sambut tahun baru dengan makan-makan bersama keluarga, lepak-lepak bersama teman, tengok konsert and bunga api berbagai but NAL sambut tahun baru dengan buku, study and persiapan nak hadapi final...

Kursus course NAL " Psikologi Industri dan Organisasi " adalah antara yang terawal. Sangat menggigil. Apa-apa pun, sekarang tinggal lagi 4 paper jer. Alhamdulillah. Korang please doakan kejayaan NAL yer :)

NAL tak pernah pun berkongsi dengan korang lagi kan pasal roomate NAL, pasal kawan-kawan NAL dan paling penting pasal skop course. Insha Allah, next post akan menceritakan segalanya. Pasti korang nak tahu kan siapa wanita yang membuka pintu hati NAL ? Tunggu je entry seterusnya.

p/s : Dapat juga luangkan masa bersama blog !

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

15 comments:

Eyqa Hasnan said...

Nal lambat ! Dah laa lama menghilang . Hihi :3

Tihara said...

okeh lom masuk bulan dua lagi..good luck nal n take care :)

Tihara said...

digi untuk nal (^_^)

hazwan hairy said...

nak wish hepy new year 2013 nal...hehe...gudluck untuk final ok...

NAL said...

@Eyqa Hasnan :

hehe.. baru sekrang ada masa terluang..

NAL said...

@Tihara :

Akak juga ..

NAL said...

@hazwan hairy :

Thanks hery..

Rozuan Ismail said...

happy New Year jugak untuk NAL

p/s apa khabar?

boni kacak said...

good luck bro untuk exam tu..hehehe.. aku yakin ko mampu berjaya..

nampak gayanya , ko sedang dilamun cinta.. terbaik bro.. jaga hubungan tu baik2 dan elok2.. jaga dia bagaikan kita sudah tidak akan berjumpa kekasih hati lagi selepas ini. percayalah cakap aku,,

dya bunga said...

dya sambut new year kt umh..tgk tv then tidur.haha.. lgipun perlu ke smbut new year...kan.. good luck ye nal..:)

9n0L4 said...

salam tahun baru buat NAL. :)

NAL said...

@Rozuan Ismail :

khabar baik ..

NAL said...

@boni kacak :

thanks atas nasihat tu..

NAL said...

@dya bunga :

tqsm..

NAL said...

@9n0L4 :

awak jugak.. ;)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...