NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, September 07, 2012

Bermulanya Kehidupan Sebagai Mahasiswa UMS


Apa khabar semua. Dah lama NAL tinggalkan blog. Dah bersawang pun. Terima kasih pada korang yang sudi jenguk-jengukkan blog NAL, walaupun NAL dah lama tak update. Untuk pengetahuan korang, hari ni dah masuk hari ke-6 NAL berada di Universiti Malaysia Sabah.

Minggu Suai Mesra (orentasi) telah pun ditutup semalam. Penutupan yang begitu baik kerana persembahan teater muzikal "Janji Ditepati". Teater yang menggabungkan kesenian dan kebudayaan malaysia VS Gangam Style Korea. Begitu menyentuh jiwa apabila pembesar dapat menunaikan janji kepada rakyat. Akhirnya, Malaysia merdeka!

Untuk pengetahuan korang juga, NAL sempat merasa makanan yang tiada di Langkawi. Misalnya, keenakkan "bontot ayam" bakar memang menyentuh deria rasa. Kehidupan di kampus belum lagi NAL rasa sebab kelas akan bermula pada hari isnin ni. Sehingga berjumpa lagi.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

16 comments:

zaxx said...

waa dh jejak jugak ke ums..nal..gudluck kt sna ye..keep on blogging..wah2 mcm sedap je montot ayam tu.hehehe mntk sikit..:)

Masha Meisters said...

hehe...lame nal xhupdate blog kan...buzy ye :) semoga berjaya dan selamat menenpuhi dunia mahasiswa :)

Joel Leslie said...

WOAHHHH. :) NAL tinggal kat mana ek kat sabah? :D

boni kacak said...

pergh..bontot ayam memang sedap nal.. lepas ni ko akan ketagih bontot ayam tu, percayalah cakap aku..hehehe

NAL said...

@zaxx :

tq ye zaxx. tak der la sedap sangat :)

NAL said...

@Masha Meisters :

memang bz. Thanks ya =)

NAL said...

@Joel Leslie :

NAL dok kolej kediaman UMS la. Kampung E.

NAL said...

@boni kacak :

aku try sekali jer. lepas tu dah tak rasa nak makan lagi.. tapi sedap jugak la. :)

Nurlyla said...

sdp x bntot ayam.. huuuuu, lyla pun ska..

KorN said...

slamat kembali sbg pelajar NAL...

Harith Iskandar said...

tahniah NAL dpt gak jejak kaki ke Sabah.so xdpt lah nak lanje teh tarik Langkawi kan kan...ehehe :)

sy prnah jg g langkawi tp lauk2 sane xbaper sdap lah sbb xpedas sgt..kbnyakan tawar je..yg xtawar awek2 sane jerk..opsss tersasul la Nal...ehehe :P

NAL said...

@Nurlyla :

ok la. hehe

NAL said...

@KorN :

Terima kasih.

NAL said...

@Harith Iskandar :

hehe.. sorry harith. Nanti nak g Langkawi bagi tahu la. Mana la tahu, masa tu NAL dah balik kg. =)

Kesuma Angsana said...

All the best yer

NAL said...

@Kesuma Angsana :

Thanks :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...