NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, August 27, 2012

Persiapan demi Persiapan



NAL mungkin akan mendiamkan diri buat beberapa bulan. Mohon korang tolong buang semua sawang yang memenuhi blog NAL nanti. Sekarang memang kena rush sebab tinggal lagi 4 hari je NAL berada di Langkawi. Semua persediaan nak ke UMS perlu diselesaikan. Memang pening sangat sebab macam-macam hal kena buat. Terima kasih buat korang yang sudi singgah/jenguk blog usang NAL ni.

Alhamdulillah, semua hal berkaitan online dah pun selesai. Tinggal nak sahkan segala salinan dokumen penting dan barang-barang keperluan harian. NAL ingatkan cukup satu bagasi. Barang banyak lagi nak bawak tapi bagasi dah penuh. Terpaksa la bawa dua bagasi. Dalam pada masa yang sama, NAL nak juga luangkan sehari bersama rakan-rakan disini. Lepas ni mungkin dah susah nak jumpa.

Sedih rasa hati bila kena tinggalkan PULAU LANGKAWI ni. Memang jarang sangat NAL nak kuar dari Langkawi. Sekali dapat sambung study, tudiaa SABAH pulak yang NAL dapat. Memang hujung peta ke hujung peta MALAYSIA la macam ni. NAL pun berharap sangat kehidupan di SABAH nanti okay. Risau juga, ye la tempat orang kan.

p/s : DOAKAN PERJALANAN NAL. MAAF SEBAB TAK DAPAT SINGGAH BLOG KORANG. INSHA ALLAH ADA MASA NAL UPDATE BLOG TETAPI MUNGKIN LAMBAT LAGI LA. SEHINGGA BERTEMU LAGI.
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

12 comments:

Nyamuk Terbang said...

jga dri elok2

Nur Hazwani Iberahim said...

goodluck NAL. take care. study smart. :)

Kesuma Angsana said...

moga dipermudahkan ye Nal!

boni kacak said...

takpe nal.. kat sabah tu ramai juga kenalan2 blogger tau.. InsyaAllah ko tak akan sunyi kat sana.. :)

QweensheesZ said...

alhamdulillah,nal dapat further study kat negeri org gitu..huhu
tahniah n wish u luck 4 ure study okehh^^

leakedknowledge said...

smoga segala persiapan n perjalannan mnuju ke menara gading tu dipermudahkan...AMINNNNN....:P

duniafana said...

pikir blaja ok...syaheed kubra 2..

Joel Leslie said...

all the best NAL! I pray for your success!! selamat maju jaya di Sabah.. biasakan dirimu cakap sabahan bah. heheheheeee..

dyabunga said...

all the best nal..jauhnya sampai ke sabah

ELFarahin said...

TAGGED! :)

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

Masha Meisters said...

gud luck n take care ye nal...gonna mis u ni....hehe

syafiqakarim said...

amboi nal.bz nya
nak ole-ole

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...