NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, September 14, 2012

MAGGI ibarat PASTA

 
 
 
 
Ha! Maggi ibarat pasta. Korang faham? fikir-fikirkan..
 
Bila dah bergelar mahasisiwa ni, maggi pun dah sesedap pasta - hahaha. Kadang-kadang tu boring jugak makan makanan yang dijual di cafe sebab setiap hari lauk sama ja. Stok maggi NAL memang banyak. Bukan apa, sekadar persediaan je.
 
Apa-apa pun, NAL mohon maaf sebab tak sempat nak singgah dan komen blog korang. Insha Allah, cuti nanti NAL usahakan juga. Rindu jugak nak singgah blog korang. Till then. 
 
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

19 comments:

KorN said...

biasa la student.. maggi tu mesti ade.. silap2 boleh buat bisnes.. ekekeke

Kesuma Angsana said...

baru nak suh NAL wat header KA. xpelah free2 nnti email KA ye - kesumaangsana5@gmail.com hokeyh dik!

Tihara said...

dah jd student mesti bz..sekali sekala update pn ok..tau lah khabar..tc :)

churippu farah said...

sama la..skrg nih klw x da pa sangat..mmg maggie lah paling sedap tuk d makan..haha

NAL said...

@KorN :

bisnes? hahaha.. tauke maggi la tu kan.. :)

NAL said...

@Kesuma Angsana :

Insha Allah, nanti NAL emel akak..

NAL said...

@Tihara :

ok kak. NAL usahakan..

NAL said...

@churippu farah :

best tak unimas??

Mk Syahir said...

ehh..gua rasa megi lagi sedap dari pasta :)

boni kacak said...

tu benda wajib kalau dok kat asrama.hehehe..

✿Lady Ainaa✿ said...

magilah hero penyelamat ketika duit tengah sengket.. hehehehe

dyabunga said...

bila xde benda nk mkn maggi lah jdi mangsa..tp maggi mmg sedap.haha

♥ sitifarhana ♥ said...

maggi dan student mmg tak dpt dipisahkan..saboo jela..hehe :)

NAL said...

@Mk Syahir :

mungkin la.. haha

NAL said...

@boni kacak :

memang.. sangat wajib kan..

NAL said...

@✿Lady Ainaa✿ :

memang. Kalah Avengers.. =)

NAL said...

@dyabunga :

memang sedap. NAL suka kari..

NAL said...

@♥ sitifarhana ♥ :

setuju sangat.. memang sabo la ni.. =)

Harith Iskandar said...

biase la NAL, magi tu mmg makann wajib budak2 U tau, kalau ade yg ckp dia xpernah mkn mmg tipu ler tu..ehehe. Tauuu mmg faham, sure kurus lepas ni...ekekeke :p

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...