NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, August 10, 2012

Sibuk


Hampir 2 hari NAL tak update blog. Actually bukan tak nak update tapi sibuk dengan urusan untuk sambung study. Alhamdulillah, NAL dah selesaikan yuran pendaftaran UMS. Benda-benda sampingan pun NAL dah beli. Tinggal barang-barang keperluan harian yang NAL belum beli.

Dalam masa yang sama, NAL perlu selesaikan pendaftaran PTPTN dan juga pendaftaran UMS secara online. Pendaftaran PTPTN akan ditutup pada 15 ogos ni dan pendaftaran UMS akan ditutup pada 24 ogos. Oleh tu, korang jangan hairan pulak kalau lepas ni blog NAL bersawang.

Hari ni, NAL dan keluarga buat pulak biskut Almond London dan juga Suci Dalam Debu. Dalam sibuk dengan urusan sambung study, urusan hari Raya AIdilfitri tak NAL lupakan. Pejam celik pejam celik, kita dah pun masuk ke 10 malam terakhir. Malam yang menjanjikan Lailatul Qadar iaitu satu malam yang baik berbanding 1000 malam. Sama-samalah kita berusaha agar sentiasa memperoleh keredhaan-Nya.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

10 comments:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Kan ? Jap je dah nak raya;) Harini yana buat kuih almond london gak , tolong mama yana , penat duhhh , buat untuk tempahan kakak laa katakan:))

Pecinta pink^^ said...

nk smbung stdy mang bnyak nk di uruskan:) rajin buat kuih raya eh..

smoga mendapat keberkatan di 10 mlm terakhir:)

Waalid5035 ™ said...

semoga sentiasa dimudahkan urusan oleh Allah...

NAL,sesibuk mana pun kita..jangan lupa hubungan kita denganNya..sbg peringatan bersama..^_^

bile fly?

boni kacak said...

haha.. bila aku dengar nama kuih suci dalam debu tu, aku tergelak sorang2. kenapa lah nama dia macam tu.hehehe. seb baik la aku tak dengar lagi nama kuih kugigit cuping telingamu..haha

zaxx said...

nal.gudluck kat ums nnti..:)

waa bestnya wat biskut raya sendiri..:)

Tihara said...

moga dimudahkan segala urusan insya Allah

si kiut lavender said...

wah...nanti nak pi beraya rumah NALlah..leh rasa kuih raya NAL..:D

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh..dah nak raya laa..hehe

smoga segalanya berjalan dgn lancar ye NAL :)

Nurlyla said...

sy pla ntah dh brpa hri x update blog.. sma3 kta usaha utk jmpa mlm lailatul qdar ye.. :)

9n0L4 said...

sume org sibuk dah nak raya. sunyi sepi blog. ;)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...