NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, August 08, 2012

Shila Amzah Kini Berhijrah


Penyanyi Nur Shila Amir Hamzah atau lebih dikenali sebagai Shila Amzah mengambil keputusan untuk berhijab. Beliau melihat bulan Ramadhan adalah satu medium terbaik baginya untuk memulakan penghijrahan ini. Nak tahu lebih lanjut korang just search kat google atau terus ke fan page Shila Amzah, key in Shylla dan terus LIKE.

bersama Sharnaaz ketika berbuka + shopping

manis bertudung..

Alhamdulillah, akhirnya penyanyi yang NAL sanat-sangat minati berhijrah. Tak kisah bertudung atau tidak, rezeki itu datang daripada Allah SWT. Insha Allah, rezeki kak Sha akan bertambah. Tak sia-sia NAL menempah vector Kak Sha bertudung.

vector rekaan Azza Art..

p/s : semoga terus beristiqamah dan NAL doakan yang terbaik buat beliau dan Sharnaaz Ahmad.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

28 comments:

syafiqakarim said...

haaa yg last tu tak menahan ;p

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

manis jee kan shila ni..

leakedknowledge said...

smoga penghijrahan yg ikhlas n kekal.. ttapi penghijrahan dunia artis ni kebiasaannya xkekal..bkn nk mengata ttapi realiti dr d pmerhatian ak

Kesuma Angsana said...

doakan yg terbaik ajelah

are_lin@yu said...

comel..suka tengok ;-0

Mk Syahir said...

Alhamdulillah

NAL said...

@syafiqakarim :

ape yg tak menahannya iqa ? haha

NAL said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :

tersangat manis. tambah2 bertudung

NAL said...

@leakedknowledge :

harap2 macam tu la. Aku faham maksud kau :D

NAL said...

@Kesuma Angsana :

itulah yg terbaik kan..

NAL said...

@are_lin@yu :

memang comel. :)

NAL said...

@Mk Syahir :

Alhamdulillah..

Iera balqis said...

Alhamdulillah..Semoga artis yg laen turut berhijrah..Amin =)

Aliff said...

insyaAllh yg terbaik untuk die

dyabunga said...

alhamdullilah..shila mmg manis bertudung..lagi ayu gitu

Azee Hana said...

cantik shila hamzah..suke die..=)

Tihara said...

alhamdulillah, bertambah manis lagi ada kan..artis2 lain pun ptt bawa contoh yg baik mcm ni utk masyarakat

NAL said...

@Iera balqis :

amin.

NAL said...

@Aliff :

yup. Insha Allah,

NAL said...

@dyabunga :

betul tu.. kann

NAL said...

@Azee Hana :

NAL pun suke sangat ><

NAL said...

@Tihara :

betul tu akak. Mereka ade pengaruh yg kuat terhadap masyarakat..

afzalsukasuki said...

cantik kan dia bertudung.nampak ayu dan elegant :)

man yusoef said...

makin ramai artis malaysia yang berhijrah..satu perkembangan yang positif :)

boni kacak said...

lebih cantik dia bertudung kan?? aku rasa 4x lebih cantik daripada sebelum2 ni..

si kiut lavender said...

shila bila bertudung nampak macam ekin, wife mawi tuh

♥ sitifarhana ♥ said...

alhamdulillah...smoga shila istiqamah..

9n0L4 said...

alhamdulillah. akhirnyaaaaaaa. moge dia terus istiqaamah. ;)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...