NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, August 04, 2012

Header Tajaan NAL #11


Alhamdulillah, akhirnya siap jugak 2 header terakhir bagi pemenang Segmen Ke-2 NAL : Edisi Ramadhan. Terima kasih banyak buat semua atas sokongan terhadap blog NAL. Untuk header kali ni, NAL rasa macam simple sangat sebab tak der apa-apa perubahan. Just macam header contoh. Idea ni makin lama makin hilang. Jom tengok,

Header milik asmar arafad..
  • Header bertemakan warna Merah hati.
  • Jom ke blog beliau kat sini.


Header milik Kak ja..
  • Header bertemakan warna Merah jambu
  • Jom singgah ke blog beliau kat sini


p/s : harap mereka sukakan header NAL ni. AMIN.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

16 comments:

Asmar Arafad said...

Nal tq for the banner saya suka, dah lama saya tunggu sudi juga Nal siapkan TqVM

Nurlyla said...

dari semua header yg nal buat ni.. lyla boleh tau lh seni fvrite pilihan nal.. hehe, cntik..

Nurlyla said...

dari semua header yg nal buat ni.. lyla boleh tau lh seni fvrite pilihan nal.. hehe, cntik..

zaxx said...

walaupun simple,tetap cantik nal..)

syafiqakarim said...

singgah ;p

NAL said...

@Asmar Arafad :

sama-sama. Harap suka la yer :)

NAL said...

@Nurlyla :

ye ke? hehe.. Terima Kasih yer

NAL said...

@zaxx :

Terima kasih banyak zaxx..

NAL said...

@syafiqakarim :

tq iqa. Keep in touch ye..

Masha Meisters said...

cantik tu...mesti pemenang suka :)

KorN said...

smart yang tentang kita tu...

NAL said...

@Masha Meisters :

Terima Kasih. Harap-harap macam tu la.

NAL said...

@KorN :

Thanks KorN..

9n0L4 said...

mekasihhhhh NAL. akhirnyaaaa. maaf kalau menyusahkan ye. ;)

NAL said...

@9n0L4 :

sama-sama. Mana ada susahkan :)

9n0L4 said...

raya punye takde keeee? hehehe.

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...