NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, July 04, 2012

Wordless Wednesday #18


Tadi, NAL terbaca pulak satu gambar yang dipost oleh sebuah group kat facebook. NAL pasti korang biasa terjumpa, ternampak, terserempak, tertengok, terlike gambar ni.

penuh bermakna bukan ?

Tak salah untuk kita berkongsi sesuatu yang baik. Ketepikan cakap-cakap orang yang sering melemahkan tindakan kita. Buat mereka yang selalu mengata akan tindakan seseorang, ingatlah ini :

post abang Ben..

p/s : WW kali ni ada kena mengena dengan entri NAL yang lepas : kat sini.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

28 comments:

leakedknowledge said...

wuuuwuu insaf 5 saat lepas ak baca yg paling atas tu :)

NAL said...

@leakedknowledge :

5 saat je? :)

Harith Iskandar said...

sy suke tang ayat bkn brmakna sy srg yg baik..itu pengakuan jujur tu... :p

Boni JLL3 said...

kadang2 bila kita berkongsi sesuatu yang baik, ada juga yang akan salah anggap pada kita

Masha Meisters said...

best....suka sangat info2 yang mengingatkan cmni...sentiasa perlu ada kesedaran :)

9n0L4 said...

betul tu. klu nk tgu perfect, sampai kiamat pun beum tentu. ;)

hairy said...

yeahh betul!!

nasir hamzah said...

erm betul Nal, ramai orang ramailah ragamnya.. kdg2 status nasihat yang baik kat fb tu pun orang salah anggap... tapi segelintir jelah yang macam tu..

thanks Nal info yang bermanfaat...

NAL said...

@Harith Iskandar :

pengakuan jujur ada kena mengena dengan guaman kan? :)

NAL said...

@Boni JLL3 :

Betul tu. Niat kita bukannya nak menunjuk ke apa. Just nak lakukan sesuatu yang baik je

NAL said...

@Masha Meisters :

Terima Kasih. Memang kena ada kesedaran.

NAL said...

@9n0L4 :

Memang. Perfect tu milik ALLAH. :)

NAL said...

@hairy :

tQ sebab sokong..

NAL said...

@nasir hamzah :

Betul. Segelintir ja yang buat macam tu.

Sama-sama nh.

Waalid5035 ™ said...

hem...share yang baik2 supaya dapat jadi tiket utk kita ke syurga..^_^

Entry Terkini Waalid : Pahala | Dua Dalam Satu

Nurlyla said...

jazakallah.. smoga kita sntiasa dlm ptnjuk-Nya... yg pnting diri sndiri dulu brusaha jdi yg baik n try elakkan yg buruk..

womahimia said...

hehe. right!

NAL said...

@Waalid5035 ™ :

insha Allah Waalid.. :)

NAL said...

@Nurlyla :

amin.

NAL said...

@womahimia :

yes. Tq :)

dyabunga said...

tak blh nilai kan org pada paras rupa..

NAL said...

@dyabunga :

tepat sekali dya..

Si Cadburry said...

Yeahhh :D

NAL said...

@Si Cadburry :

:)

Mk Syahir said...

sokong =)

NAL said...

@Mk Syahir :

Trimas :)

QweensheesZ said...

kamoo tlah di-list-kan dlm entry Qween..
http://myhuhuhabuu.blogspot.com/2012/07/list-belog-yang-aku-baru-jejak.html

NAL said...

@QweensheesZ :

Thanks :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...