NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, July 04, 2012

Bloglist DayangDeno


Owner blog iaitu Deno mempelawa NAL untuk sertai bloglist beliau. Bila dah owner sendiri yang jemput, NAL nak join terus la. NAL pernah beberapa kali singgah ke blog beliau.




Tujuan NAL join bloglist Deno no adalah untuk lebih mengenali seorang insan penghidap Systemic Lupus Erythematosus (SLE). Betul ! Deno merupakan seorang penghidap SLE.

NAL doakan supaya Deno kuatkan hati dan menjadi seorang yang tabah dalam mengharungi kehidupan ini. NAL doakan semoga Deno sembuh walaupun penawar SLE masih belum ada. Ingatlah bahawa ALLAH tentukan segala-galanya.

Jom singgah ke blog Deno : kat sini
Jom join bloglist Deno : kat sini

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

16 comments:

♥ sitifarhana ♥ said...

sianny die..smoga die smbuh..aminnn

Boni JLL3 said...

siannya dia.. jap2. naak terjah jap

Tihara said...

semuga dia cepat sembuh dan tabah menghadapi

zaxx said...

deno sgt tabah..sgt2 berbngga dengan deno..semoga cepat sembuh buat deno..ada gak jenguk2 blog deno..sedih kdg2 baca entry bila deno citer psl pengalaman dia..:(

nasir hamzah said...

Ya deno memang seorang yang tabah, sejak nh mengenali beliau, dia tak pernah merungut tentang sakit yang dihidapinya.. Kita patut contohi beliau...

Apapun Nal tahniah...

Yumida said...

selamat berbloglist nal...moga mengemnpangkan ukhuwah ke serata dunia

NAL said...

@♥ sitifarhana ♥ :

amin.

NAL said...

@Boni JLL3 :

Take your time..

NAL said...

@Tihara :

Amin. Insha Allah akak..

NAL said...

@zaxx :

Setuju sangat.

NAL said...

@nasir hamzah :

betul tu. Seharusnya kita mengambil pengajaran daripada mereka.

NAL said...

@Yumida :

terima kasih.

deno said...

terima kasih NAL! nanti boleh la deno selalu jenguk NAL kat sini :)

NAL said...

@deno :

sama-sama Deno. Jenguk lah selalu yer :)

Che Rosliza Che mat said...

dari blog deno...singgah sini..

NAL said...

@Che Rosliza Che Mat :

thanks ya..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...