NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, July 03, 2012

Tamatnya Kisah Hidup Budak-budak Flat



Semalam telah tammatnya drama bersiri "Jangan Ambil Padang Kami" arahan Rosyam Nor. Ia merupakan realiti kehidupan budak-budak flat. NAL sangat suka menonton JAPK sebab memang banyak pengajaran yang kita dapat. Lakonan hebat pelakon seperti Beto Kusyairi, Elfira Loy, Syazwan Zulkifli, Shiera Ayob dan ramai lagi memang mantap. Of coz la NAL sukakan lakonan Elfira Loy dan Beto Kusyairi.

Kata-kata Arai (Syazwan Zulkifli) yang penuh bermakna..

Jangan Ambil Padang Kami...

Akan merindui drama ni.

p/s : minta-minta drama ini akan ke layar perak pula lepas ni. 

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

30 comments:

nana kamarul said...

Dah habis dah cite ni?! Nana konon2nya tak tengok tapi x sempat2 nak tengok. Tahu2 dah habis :( What a waste!

Zul De Alexis said...

drama ini guwa layan gak kadang2 best!

NAL said...

@nana kamarul :

yup. Youtube kan ade.

NAL said...

@Zul De Alexis :

Wow, wa tak sangka lu pun layan gak..

Waalid5035 ™ said...

no comment..hehe..xpenah tgok cter ni...huhu

Waalid New Post : Wasiat Assyahid Abdullah Azzam

hairy said...

xpernah terlepas tgk cita nih!..haha

NAL said...

@Waalid5035 ™ :

ye ke.. :)

NAL said...

@hairy :

takkan pulak? hahaha

Boni JLL3 said...

iksh.. kenapa aku tak tau akan kewujudan cerita ni?? mesti best kan cerita ni??

NAL said...

@Boni JLL3 :

biar betul..astro selalu promote ape..for sure la best..

aReLaN said...

tak layan sangat tapi pernah tengok la 1-2 episod.hehehe

skulluv said...

ingatkan arahan kabir bakhtiar.hehe

9n0L4 said...

tak pernah tgk cite ni. hehe. best ehhhh. ;)

Masha Meisters said...

alamak....Masha dah terlepAS LER...HUHU...nanti nal leh review ckit kan? cam best je nuh! hihi

♥ sitifarhana ♥ said...

alaa...tak pnh lyn drma ni laa..best ea?rugi rugi rugiii...

Shahriah Abdullah Novelis said...

As'kum Nal akak tak pernah tonton drama ni.. tapi anak akak follow heheee.. macam best jugak.. kekadang tu jeling2 jugak.. busylah katakan...:) tq sudi singgah ya..:)

NAL said...

@aReLaN :

NAL pun kdg2 terlepas jugak..

NAL said...

@skulluv :

Tak salah NAL, Rosyam Nor sebab dia turun padang untuk promo kat Mania.

NAL said...

@9n0L4 :

Sure best.. :)

Nurlyla said...

bgitu kh realiti khidupn bdak2 flat?.. x pnah tngok full stu episod.. hehe

NAL said...

@Masha Meisters :

try search youtube..mesti ada punya..NAL ni tak pandai sgt review cite. :)

NAL said...

@♥ sitifarhana ♥ :

Best. Ramai juga yang tak pernah tahu pasal cita ni.. :)

NAL said...

@Shahriah Abdullah Novelis :

Waalaikummussalam Kak Sha..suruh anak je explain..hehe..busy dengan proram masakan yer?

NAL said...

@Nurlyla :

Sesetengah flat jer rasanya la..owh..hehe

Nurlyla said...

nal.. blom tido? g tido.. haha

syafiqakarim said...

ah,
knp tak tahu apa apa ni

NAL said...

@Nurlyla :

NAL memang selalu tido lewat :)

NAL said...

@syafiqakarim :

Eh, tak tahu la..hehe

deno said...

deno minat sgt cerita ni :)

p/s: NAL nak join bloglist deno tak? jom! :)

NAL said...

@deno :

sama la kita..
nak2..jom..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...