NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, July 16, 2012

Terima Kasih


Alhamdulillah, NAL dah dapat hadiah-hadiah dari segmen/contest/GA yang pernah NAL sertai. Dah lama rasanya tak buat entri macam ni. Jom kita usha sama-sama.




Key chain Terengganu daripada akak Tihara - NAL bukan join apa-apa, cuma cenderamata sebab NAL merupakan Top Commenters (Jun 2012) kat blog akak Tihara.
Terima Kasih akak.



Buku Nota - Buku ni merupakan hadiah dari contest 'Aku sebuah blog...' daripada
Kamil Kahar. NAL mendapat tempat ketiga dan lupa pulak siapa yang sponsor hadiah ni.
Tak lupa bersama-sama topup RM10 daripada Kamil Kahar.
Terima Kasih Kamil dan sponsor.



p/s : Terima Kasih banyak buat semua. Lepas ni NAL mungkin jarang berblogging disebabkan ada urusan yang perlu disiapkan. Harap korang tak jemu-jemu singgah ke sini. Terima Kasih.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

34 comments:

Faizul Osman said...

untung lah... dlm berblogging pun dpt gak hadiah... sy tak berpeluang lg...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/visit-to-taiping-hotel-flemington.html

leakedknowledge said...

beruntung nya nasib ko sbb memiliki nasib yg baik..hehe. blog ak xsesuai nk join GA/ segment :(

NAL said...

@Faizul Osman :

tu la..rezeki namanya :)

NAL said...

@leakedknowledge :

haha..buat la satu lagi blog, khas utk join semua tu

Pecinta pink^^ said...

tahnial nal:)

NAL said...

@Pecinta pink^^ :

Terima Kasih :)

Waalid5035 ™ said...

Waaa..tahniah NAL...ni rse mcm nk bagi hadiah jugak ni..hehe..^_^..

teruskan maju jaya...~

Harith Iskandar said...

Tahniah NAL sbb dpt byk hadiah :)
rajin sungguh masuk.

Mk Syahir said...

tahniah..keep it up bro =)

Mk Syahir said...

tahniah..keep it up bro =)

Boni Kacak said...

tahniah NAL!! hahaa

shahdiana said...

tahniah dapat macam -macam hadiah...janganla jarang berblogging pulak....kena mantapkan lagi ni...

hairy said...

kumpul2..hwhe

KorN said...

syok lah kau NAL. aku x pernah dapat ape2 pon.. huhu sadis nyaaa

dyabunga said...

tahniah ye NAL..:D

NAL said...

@Waalid5035 ™ :

Terima Kasih. haha. Nak bg header nanti :)

NAL said...

@Harith Iskandar :

Terima Kasih..lagi dapat lagi byk join . ye x?

NAL said...

@Mk Syahir :

Thanks ya. :)

NAL said...

@Boni Kacak :

Thanks..awat gelak lak? haha

NAL said...

@shahdiana :

lepas ni jarang2 la..

NAL said...

@hairy :

memang dok kumpul tanda kenangan..

NAL said...

@KorN :

rajin2 la join :)

NAL said...

@dyabunga :

Thanks dya..

Masha Meisters said...

banyak tuuuuuu....bestnyer :) Masha belum ada rezeki lagi la...xpe,yang penting kite enjoy~~~~~ hehe....tahniah :)

Tihara said...

alhamdulillah sampai dengan selamat...good luck Nal..

FiekaOnie said...

tahniah :D

FiekaOnie said...

tahniah :D

NAL said...

@Masha Meisters :

nanti2 ada la rezeki tu..Terima Kasih

NAL said...

@Tihara :

Terima kasih akak..

NAL said...

@FiekaOnie :

Thanks :D

Joel Leslie said...

wowww. tahniah ^_^ lain kali jom sepakat buat GA atau contest ;) hihi

NAL said...

@Joel Leslie :

thanks..nanti boleh la kita buat sama-sama :)

9n0L4 said...

comelnye keychain kaler pink. ;)

NAL said...

@9n0L4 :

bunge je kaler pink..hehe

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...