NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, July 16, 2012

Penangan One Direction





Penangan One Direction? Sekitar seminggu dua ni NAL asyik melayan lagu-lagu daripada One Direction. Memang NAL suka sangat lagu-lagu 1D. Mungkin sebab sesuai dengan jiwa remaja agaknya. Daripada lagu, mula lah NAL membaca latar belakang setiap daripada ahli kumpulan 1D ni. Memang macam-macam cerita dan masalah yang mereka hadapi dari kecil.

Korang mesti dah kenal kan dengan mereka ni? Kalau tak kenal, meh NAL nak kenalkan. Sorang demi sorang ok.


Harry Styles

Liam Payne

Louis Tomlinson

Zayn Malik

Niall Horan

Dah kenal kan? Antara lagu-lagu 1D yang NAL tak jemu dengar ialah What Makes You Beautiful, One Thing, Up All Night dan Na Na Na. NAL nak share satu video versi akustik nyanyian 1D yang sangat-sangat menarik sebab vokal mereka dapat ditonjolkan. Selamat mendengar.

video

One Thing Acoustic




Hi, we're One Direction !

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

30 comments:

9n0L4 said...

mmg best best lagu die kan. lirik pun okay. ;)

Cik Rongoks said...

ika xpenah tahu pon pasal diorang..hikhik

hairy said...

mmg best lagu dorg ni....

KorN said...

sape dorang ni.. mcm x knal jer.. huhuhu

NAL said...

@9n0L4 :

betul tu..best

NAL said...

@Cik Rongoks :

ye ke? wikipedia kan ade..haha

NAL said...

@hairy :

taw tak per..

NAL said...

@KorN :

penyanyi la takkan pelawak lak..haha..kenal kan..

Nurlyla said...

aik, syok pula lagu diorang ni kan.. kenal zayn malik je..

Yumida said...

pemes group tu..ensem2 belaka

Sarah Mohd Saleh said...

xpernah tau pon ttg boyband nih.-___-

dyabunga said...

xdpt tgk video tu..youtube kne blok..huhu

NAL said...

@Nurlyla :

memang best..owh. :)

NAL said...

@Yumida :

Tersangat femes dan menjadi kegilaan gadis2 disana..

NAL said...

@Sarah Mohd Saleh :

So, sekarang dah tahu kan skit2.. ?

NAL said...

@dyabunga :

ye ke? NAL boleh je tengok :)

Edy Fee said...

aku suka gak..lagu dia fresh...
layan all the time

nasir hamzah said...

Nh pun baru jw kenal ni... boleh tahan juga lagu dia Nal... mantap..

Waalid5035 ™ said...

xfhm..huhu..-_-

NAL said...

@Edy Fee :

memang fresh..

NAL said...

@nasir hamzah :

Kebanyakkan orang baru je kenal diaorng..

NAL said...

@Waalid5035 ™ :

Haha.. :)

Boni Kacak said...

walaupun aku ni tak berapa nak muda, tapi aku suka dengar lagu dorang ni. sebab buat aku terasa muda je.hehehehe

ELFarahin said...

Nal JOIN jom! ajak geng-2 sekali eh...
http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/07/1st-segmen-by-elfarahin.html

NAL said...

@Boni Kacak :

ok la tu kan. Walaupun realitinya mcm tu. haha

NAL said...

@ELFarahin :

insha Allah, kalau ada masa terluang..

shahdiana said...

lenguh jugak la tangan diorang dok melambai ye tak...hehehe...biasa dengar what makes u beautiful je....

NAL said...

@shahdiana :

hahaha..

Siti said...

Best!!! biase kawan2 Siti sume minat Kpop. X sangka ade jugak minat one direction Ye... Band Ni unik sebab diorang x berpura-pura. Siap boleh bergurau2 lagi Depan camera, macam adik beradik

Anonymous said...

One direction best!

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...