NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Sunday, July 15, 2012

Keputusan | Segmen Ke-2 NAL : Edisi Ramadhan




Header Edisi Ramadhan

Alhamdulillah, segmen ke-2 NAL telah selamat ditutup semalam. Walaupun hanya 22 orang blogger yang join tapi ia cukup bermakna buat NAL sebab ada yang support segmen NAL. Susah jugak nak pilih kata-kata kreatif dan menarik walaupun hanya 22 peserta. Pening jugak memikirkannya.

Terima Kasih kepada semua blogger yang sertai
dan yang singgah ke blog NAL

Juri untuk segmen kali ni adalah NAL sendiri bersama rakan-rakan tingkatan 6 NAL iaitu Loly Nimi dan Flav Mysarah. Jutaan terima kasih buat mereka berdua sebab sudi meluangkan masa dan berbahas mengenai segmen kali ni.

Jom tengok senarai peserta bertuah. Senarai ni tidak mengikut kedudukan tempat tetapi mengikut kedudukan bilangan peserta segmen. Siapa join dulu, namanya la kat atas.

Kenapa 8 je? Bawah ni NAL listkan 2 peserta yang menghasilkan kata-kata yang sangat kreatif dan menarik. Idea mereka berdua sangatlah terbaik.

Mohon kepada peserta yang tersenarai untuk tinggalkan detail berikut pada kotak komen entri ni.
  • Nama blog
  • URL blog (jika nak letak)
  • Warna tema
  • URL doodle atau gambar (jika nak letak dan mengikut kesesuaian)
Header akan diserahkan secara berperingkat sebelum atau pada awal Ramadhan nanti. So, harap korang semua sabar menunggu.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

16 comments:

aReLaN said...

tahniah buat sume yang tersenarai.huhu

si kiut lavender said...

suka kata2 dekat dua blog yg terakhir tuh..nice...:)


tahniah kepda pemenang

Eyqa Hasnan said...

alhamdulillah sebab eyqa tersenarai :)

nama blog : MasterBlogger : Eyqa Hasnan
url blog : http://eyqahasnan.blogspot.com/
warna tema : purple #B232B2
url doodle : http://2.bp.blogspot.com/-pCZBfQf62YY/TuSHlFIag8I/AAAAAAAAEGQ/pLF0wbJ2MT4/s1600/Freebies+Doodle+Muslimah+Berkaca+Mata+Ungu.png

thank you Nal :)

9n0L4 said...

speechless. seriesly. mekasihhh NAL. ;)

PCL said...

Nama blog : PCL dot com
URL blog : www.pakciklie.com
Warna tema : meroon
URL doodle atau gambar : (tak perlu letak).

p/s : tq boss

Boni JLL3 said...

hahahahaha.. tahniah kepada para pemenang..hehehe.. aku saja je nak meriahkan segmen ni..hehehe.. tu yang gatal2 jugak join tu.hehehe

KorN said...

hari tu baru je bukak segmen ni aku tgk... bru bbrapa hari aku x online, masuk balik je dah kuar result... ayoyo

Asmar Arafad said...

Thank you Nal bcause tersenarai,

Nama blog : ASMAR ARAFAD
URL blog : asmarpunyablog.blogspot.com
Warna tema : Merah Hati
URL doodle atau gambar : Tak perlu kot

Waalid5035 ™ said...

Nama blog : Permata Perjuangan
URL blog : www.permataperjuangan.blogspot.com
Warna tema : ntah..xretilah..huhu
URL doodle atau gambar : (ikut NAL la..).

haha..apelah waalid ni..xpandailah..ikut suke NAL la ye nk buat mcm mane pun..^_^

Terharunye waalid..huhu..jazakumullahukhairan jazak ye NAL...baarokallohu fiik!

hairy said...

hahah really?sya senarai?oh terima kasihhh xsgka last minit kot....haha..tq nal...

nama blog : hazwan hairy
url : http://fanomena.blogspot.com
warna tema : apa2 ja
url gmbr hh nak..wakkakakaka...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=102467449896921&set=a.102467366563596.3991.100004009988321&type=3&theater

9n0L4 said...

sori. lupe pulak. excited sgt. ;)

Nama blog: (p/s: dalam plan nak tukar)

URL blog, http://farizafairuz.blogspot.com/

Warna tema: (p/s: tak kesah yg penting, matching dgn blog)

URL doodle atau gambar: (p/s, nak letakkk tapi belum buat pilihan lagi)

memandangkan details tak lengkap, tak kesah lah header di buat paling lmbt. nnt update lagi, boleh? :)

Mk Syahir said...

nama blog :: APAKAH?
url :: http://mksyahir.blogspot.com/
warna tema :: kelabu hitam
url doodle :: takdak..ikut kesesuaian la..nak yang simple je ye abam nal =p

لين Si Pipi Merah said...

syukran jiddan Nal.. nama lynn ada dlm senarai pemenang segmen..alhamdulillah..
;)

Nama blog- حبك يا رسول الله......أحبك يا الله..

URL blog - http://ohgadisitu.blogspot.com/
Warna tema - Pink
URL doodle atau gambar (jika nak letak dan mengikut kesesuaian)- http://4.bp.blogspot.com/-w3pG3aHu-mU/T_wuCxDCd_I/AAAAAAAAE4o/Id31EDNYUTE/s320/dolly3.png

lambat pun takpe.. tetap menunggu.. ;)terima kasih..

Cik Angah Humaira said...

Nama blog : Segmen @ Dunia Cik Angah Humaira

URL blog (jika nak letak):http://hatiseorangputeri.blogspot.com

Warna tema : blue black

URL doodle atau gambar (jika nak letak dan mengikut kesesuaian): http://2.bp.blogspot.com/-nFjlZmXnjvM/T93Y1xdwQoI/AAAAAAAAJWw/WzfvEpmJGak/s1600/Cik+Angah.png

Alynn Nyzaa said...

sory lmbt reply..xsempat berblogging..bz..alhamdulillah terpilih :')

Nama blog: Alynn Nyzaa Punyer Blog
URL blog: http://alynnnyzaa.blogspot.com/
Warna tema: Pink lembut + putih
URL doodle atau gambar: Terpulang pada NAL asalkan simple :)

Si Matatajam said...

Tahniah pada yg menang.. Tak dak rezeki akak kali ni. Hu hu...

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...