NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, July 27, 2012

Terima Kasih #2


Alhamdulillah, NAL dah pun menerima surat tawaran sebenar dan buku panduan daripada Universiti Malaysia Sabah (UMS). Senyum sakan ni. hahaha. Pada masa yang sama, NAL dah pun menerima hadiah untuk GA contest daripada blog buasirotak.blogspot.com. Dengan berbekalkan watak Super Mario, NAL dapat hadiah ni..


Pendrive Imation 8GB - mohon korang menangis jeles :)
Terima Kasih banyak buat pemilik blog buasirotak.blogspot.com.
  • Entri penyertaan kat sini - ada kaitan dengan Super Mario
  • Entri keputusan kat sini

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

30 comments:

nasir hamzah said...

Salam Nal, wah dapat smbg blajar kat sabah?

Tahniah Nal..

♥ sitifarhana ♥ said...

uwaaa nangis hentak2 kakiii..

nak pendrive tu..nak nakkk..hehehe

Harith Iskandar said...

tahniah Nal :)

Eyqa Hasnan said...

wah ! untunggg laa nal dapat pendrive tu . jealousss !

Afiq Yassin said...

tahniah.. suka la tu

NAL said...

@nasir hamzah :

W'salam nh. Yer, UMS. Terima Kasih.

NAL said...

@♥ sitifarhana ♥ :

Amboih, sudah2 banjir nanti..hehe..

NAL said...

@Harith Iskandar :

Terima Kasih harith..

NAL said...

@Eyqa Hasnan :

Yer, suka sangat ni.. :)

NAL said...

@Afiq Yassin :

Thanks Afiq..of coz suka.

Waalid5035 ™ said...

jaga diri di perantauan nanti..

tahniah dapat hadiah...^_^

NAL said...

@Waalid5035 ™ :

Insha Allah, Waalid..terima kasih.

churippu farah said...

buku panduan??hebat..hehehe
frh just dpt surat twrnn ja..=)

NAL said...

@churippu farah :

yup, buku panduan. lain U lain caranya agaknya.. :)

leakedknowledge said...

congrazt nal...tapi tapi kan thumbdrive tu sbijik macam aku punya skrg ni..bhahaha

Ameerul Ashraf said...

HAHA.. ok nanges jeles ..
depart bila? wah! jumpa la nanty kat sane kayh!

Edy Fee said...

ak nak jugak 1

NAL said...

@leakedknowledge :

Thanks..haha

NAL said...

@Ameerul Ashraf :

haha..1 sept la..

NAL said...

@Edy Fee :

G la beli..haha

Masha Meisters said...

wahhhh....best tu...tahniah ye :)

NAL said...

@Masha Meisters :

Terima Kasih banyak :)

Prince of Noob said...

ur welcome NAL :). btw pen drive tu dah hantar lama dah pakai pos ekspress, tak tau kenapa dia tendang balik ke sini, org lain semua dapat je. tu yg hantar 2nd time pakai pos laju laks...

Tihara said...

alhamdulillah, rfezeki nk sambung study tu :)

Boni Kacak said...

tahniah Nal!! Kalau boleh, ko patahkan pendrive tu. bahagikan dua dengan aku boleh? hahahaha..

apa2pun, tahniah ye Nal. Aku sentiasa doakan yang terbaik untuk hidup ko... semoga sukses dalam kehidupan ko.. jangan ada sifat mudah putus asa.. be a fighter.. itu ciri2 seorang lelaki sejati yang perlu kita ada.. same goes to me too..

NAL said...

@Prince of Noob :

Owh, ye ke. Terima Kasih banyak la ye..sampai 2 kali hantar..

NAL said...

@Tihara :

Betul juga tu akak. :)

NAL said...

@Boni Kacak :

Of coz tak boleh..haha..
thanks untuk kata-kata membina tu Boni. Moga Allah merahmatimu..

9n0L4 said...

akak pun ade pendrive tu. hehe. tak jeles pun. :p

NAL said...

@9n0L4 :

bagus larh.. hihi

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...