NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Thursday, June 28, 2012

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Watak Kegemaran


Satu lagi contest yang menarik minat NAL untuk join. Contest kali ni datang daripada blog Buasir Otak. Jom usha headernya..


cium header untuk sertai atau klik kat sini

Watak Kegemaran :
  • watak kegemaran NAL ni merupakan watak dalam satu permainan video. Ala yang makan cendawan untuk membesar tu. Tak tahu? Ni ha...
#Super Mario

  • " NAL suka Super Mario sebab dalam dunia ni NAL tak pernah jumpa lagi dengan super hero yang boleh pecahkan bata dengan tangan tapi mati bila tersentuh kura-kura"


Tarikh tutup contest : 8 Julai 2012 ( 12.00 malam )




Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

21 comments:

Tihara said...

masa kecik2 dlu ske gak main game ni :)

Yumida said...

mak aiiii..tajuk contest bkn main genpak lg..hehe..nk join jgk la

Boni JLL3 said...

gud luck nal..

haahaha.. betul jgak tu. apa puny superhero daa.. pecahkan batu pakai tangan je,tapi mati bila kena langgar dengan kura2..hahaha

KorN said...

haha.. kuat jugak pengaruh mario ni kat kau ye nal...

NAL said...

@Tihara :

NAL sampai sekarang main game ni.. :)

NAL said...

@Yumida :

Silakan join yer..

NAL said...

@Boni JLL3 :

Thanks bro. ahahaha..

NAL said...

@KorN :

Memang kuat sangat pun..ahaha

amengs88 said...

hai segmen yang sama.. dah follow... sila la datang ke sini

http://azmengs.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

si kiut lavender said...

apa punya tajuk la...gila buasir otak

menakutkan btui..0_o

NAL said...

@amengs88 :

Terima Kasih.

NAL said...

@SKL :

ahahhaa..nama blog mereka la..

shaiful hafsham said...

DAH FOLLOW...

SILA DATANG KE

http://mynaepul.blogspot.com

NAL said...

@shaiful hafsham :

Terima Kasih..ok i will :)

onlajer said...

DWah member Boni jll rupanya aku datang dari Contest Gila, ada buat contestINI

NAL said...

@onlajer :

Insha Allah join..

Faizul Osman said...

sy suka upin ipin...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

NAL said...

@Faizul Osman :

Woah! Upin Ipin.. NAL terjah.

Prince of Noob said...

Tahniah! Anda dipilih sebagai pemenang GiveAway Contest Gila Buasir Otak #1: Watak Kegemaran. Sila emailkan Nama dan Alamat anda ke alamat email berikut - princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk menuntut hadiah 8GB Pen Drive. Hadiah akan dihantar menggunakan Pos Ekspress dan nombor rujukan pos akan diberikan kemudian. Tapi sekiranya kami tidak dapat menerima sebarang email dari pihak anda sehingga Ahad ini, maka kemenangan ini akan terbatal dan hadiah akan diberikan kepada orang lain. Sila layari entry pengumuman pemenang ini.

NAL said...

@Prince of Noob :

Alhamdulillah, thank you so much..

onlajer said...

Taniah der pasal menang he

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...