NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Sunday, July 01, 2012

Jom singgah ke Almari Nemo


Entri hari ni khas untuk semua insan yang bergelar perempuan. Kalau korang sukakan trend-trend terkini tudung di pasaran, korang boleh la singgah ke Almari Nemo. Ni sesuai bagi korang yang suka bershopping secara online. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan. 

Jom usha antara tudung yang dijual...






NAL tunjuk sikit jer, ada banyak lagi pilihan..

Actually, pemilik Almari Nemo ni merupakan senior NAL masa kat SMK Kedawang dulu. Apa kata korang singgah ke sana dulu. Tengok-tengok la yang mana berkenan sebab kata orang " tak kenal maka tak cinta ".

Jom singgah : Almari Nemo

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

18 comments:

Cik Anis said...

wah cantik2.. hehe.. eh nk cik anis iklankan? jom g blog cik anis.. jom follow skali :)

nurfa22 said...

wah, cantik gak.. jap, nak g usha almari nemo.. :)

Harith Iskandar said...

xfaham sgt bab tudung2 nih, tp elok jgak kalau smuanya bertudung labuh kan? :p

dyabunga said...

nk g terjah situ

si kiut lavender said...

eh

pasal pa muka dia cam CTK ja nih..erk..=_='

Yumida said...

cantik tudungnya nal....moga bisnes dia makin berkembang

NAL said...

@Cik Anis :

Insha Allah, NAL terjah nanti..

NAL said...

@nurfa22 :

jangan lupa taw..

NAL said...

@Harith Iskandar :

Sebaiknya memang macam tu.. :)

NAL said...

@dyabunga :

Silakan :)

NAL said...

@SKL :

Iras2 kot..she's my senior la..

NAL said...

@Yumida :

amin.

Boni JLL3 said...

nanti ada modal aku nak belikan lah untuk mak ak n adik2 ak...

Elysa Sofia said...

cantiknya tudung-tudung dia. lisa tak reti nak beli online, so just cuci mata boleh la, hehe :)

KorN said...

NAL jadik duta untuk almari nemo plak ke? hehe

NAL said...

@Boni JLL3 :

bagus betul kau boni :)

NAL said...

@Elysa Sofia :

Tak per..cuci-cuci mata pun ok jugak :)

NAL said...

@KorN :

Eh, mana ada ! Takkan la lelaki nak jadi duta tudung kot..hahhaa..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...