Jawapan : Macaron
Berbalik pada klu yang NAL bagi tadi iaitu tersepit. Actually, macaron ni merupaka dua keping shell (bukan siput taw) yang dikepitkan dan diletakkan filling kat tengah. NAL tak pasti sama ada korang pernah makan ke tak. Makanan ni berasal dari France dan selalunya dimakan ketika Hi-Tea dan juga dijadikan dessert. Boleh dikatakan mahal jugak sebab sebiji macaron boleh mencecah RM2.
antara flovour yang ada..
the perfect macaron..
- Harith Iskandar
- Mak Dara
14 comments:
taubat wa tak tau langsung -,-
@Mk Syahir :
takkan pulak? :)
laaa..rupanya...jauh terbabas jwpn..haha
@Yumida :
hehe..batu dalam balang ><
nampak mcm biskut putar jer ak tengok :P
hahah...macarron rupnya..huhuh tau pasal macarron pun pas tgk topcheft just dessert..:)
@leakedknowledge :
biskut putar??
@zaxx :
really? bagus lah..
ehehe yeayyyy betullll...NAL,...nnti sy g Langkawi NAL lanje teh tarik jer...agak2 kedai mane yg paling sedap teh tariknyer NAL ? :p
hahahahaha.. sumpah aku tak tau menatang ni..heheheehhe
@Harith Iskandar :
Datang sini baru boleh belanja..semua kedai hampir sama ja rasa teh tariknyer..
@Boni JLL3 :
serius? sekarang dah tahu la kan..
akak teka burger..sbb duk teringat nak makan beger :)
wahhhhh mak dara pun adaaaa.. tks dik.. it was a fun game ;)
Post a Comment