NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, July 07, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY


Kali ni NAL mencuba nasib untuk sertai Contest ke-3 daripada retiss femes HH. 


tumbuk header untuk join...

Kenapa NAL suka masuk blog Hazwan Hairy ?
  • NAL suka masuk blog Hazwan Hairy kerana entri-entrinya cukup memberikan inspirasi, penuh idealogi, dan sangat berimaginasi. Kekuatan tipsnya pula sangat terkini, penuh informasi, dan mudah diikuti. Rekaan blognya juga yang cukup trendy dengan hasil tersendiri ini telah menjadikan blog fenomena ini sebagai blog pilihan remaja masa kini. 

#Dah terbukti sebab blog Hazwan Hairy telah memasuki
majalah REMAJA (mei) dan In-Trend (julai).



Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

34 comments:

Cik Beruang said...

goodluck! saya terjah dari blog mak dara ^__^

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/

Kakzakie said...

Thanks follow kakak, kakak ingat nak tumbuk banner tu tapi sayang lappy kakak, so kakak just wish you good luck. Follower 504 tu kakaklah:)

Waalid5035 ™ said...

Bittaufiq NAL...semoga berjaya.he2

N3 Terkini Waalid :Suami Ehem-ehem degan Adik Ipar, Isteri Mengandung...

Edy Fee said...

hehehehe join jugak contest yer..all the best

hairy said...

fulamak ulsan mantap giler..haha...btw terima kasih sgt2 nal sbb sudi join ni..doakan2 hadiah up ya..heheh..all the best for u n sma2 kita mantapakn blog dgn penulisan kita...

zaxx said...

gudluck Nal..semoga berjaya..:)

Boni JLL3 said...

gud luck Nal!! ehehe.. aku pun kagum jgak dengan dia ni, bukan calang2 orang boleh masuk majalah

Tihara said...

alhamdulillah..tahniah, hebat blog ni :)

NAL said...

@Cik Beruang :

Thanks..

NAL said...

@Kakzakie :

Terima Kasih akak..

NAL said...

@Waalid5035 ™ :

Syukran ya Waalid..

NAL said...

@Edy Fee :

Of coz la..Thanks

NAL said...

@hairy :

Thanks. Moga-moga mendapat tempat :)

NAL said...

@zaxx :

Terima Kasih zaxx..

NAL said...

@Boni JLL3 :

Terima Kasih bro. Taw tak per, susah kot nak masuk majalah :)

NAL said...

@Tihara :

betul tu akak :)

Eyqa Hasnan said...

goodluck Nal :) hehe . lama tak singgah blog Nal :D

NAL said...

@Eyqa Hasnan :

Thanks. :D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

all the besttttt

NAL said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA :

Tq Mak Dara..

Cioccolato World said...

good luck ^^

hairy said...

tgh list entry ni tuk d BW...smbil tgk calone pemnang ;-)

NAL said...

@Cioccolato World :

thanks ya..

NAL said...

@hairy :

berpeluang kah NAL ni? hehe..

aisyah humaira' said...

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

psstt,menarik blog ni,so niera dtg follow sekali lah :)

NAL said...

@aisyah humaira' :

Thanks singgah sini.

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

NAL said...

@HanaNabilah :

W'salam. terima kasih.

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Deary Ainn said...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

NAL said...

@Cik Rongoks :

Thanks ..

NAL said...

@Nor Atiqah Aisyah :

Terima Kasih. Salam Ramadhan

NAL said...

@Deary Ainn :

Terima Kasih. Salam kenal.

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...