NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, June 22, 2012

Segment Cipta Poster by GBM


Segmen masyuk abad ini : kat sini

Malam ni NAL nak join satu segmen daripada salah seorang ahli Family fiQ'Ra. NAL tertatik sebab kita perlu cipta satu poster. Jom join.

sentuhlah POSTER ni kalau berani :)

Poster yang NAL buat ni bertemakan Cerita iaitu poster untuk Cover Novel. Harap korang semua suka dengan poster rekaan NAL ni. 

klik untuk lebih jelas..

Cetakan NAL mempersembahkan sebuah Novel Cinta " Selagi Ada Dia " oleh MHH. Hope you gonna like it. Terima Kasih juga buat model yang sudi bekerjasama.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

20 comments:

aNGah mAchE said...

eherm ! nihh ! fez time kott buatt entry gambar penoh ! :) tengok taw ! syokk leeww :D

http://angahmache-aidil.blogspot.com/2012/06/entry-kosong-boring-gelaa-babeng.html

NAL said...

@aNGah mAchE :

nantikan kedatang ye :)

wan niahix said...

wow... cntik poster... bole mng ni... cer bodek sikit eyka tu... hahaha... JK...

*tgh jeles ni... nk join gk kalo gini... ^^,

"keep smiling-
^_^

-Wan Niahix-

NAL said...

@wan niahix :

haha..thanks.

Gadis Bertudung Merah said...

Cantik...

Thnx Join..

NuHaZahari said...

niceee!

tak kira siapa, di mana, bila dan bagaimana kita bertemu seseorang tuh, biarpun sepatah perkataan yang keluar dari mulut, insan tersebut tetap kawan kita :')

NAL said...

@Gadis Bertudung Merah :

Terima Kasih. WC

NAL said...

@NuHaZahari :

Tq. Betul tu.

nasir hamzah said...

mantop rekaan nal..

nurfa22 said...

uisyehmennn.. macam pro..

NAL said...

@nasir hamzah :

thanks ye nh..

NAL said...

@nurfa22 :

eh, mana ada! Biasa2 je la :)

Fazi Isma said...

sweetnya poster =D gud luck jgk tau... hehehhhe

ctk said...

fuhtooo, nti boleh lah upah NAL buatkan ..hehe

NAL said...

@Fazi Isma :

thank you..

NAL said...

@ctk :

upah buat poster mcm ni ker?
tak payah upah2 pun boleh jer..

ary_lee said...

eh?
itu macam dedikasi untuk yang tersayang je..

NAL said...

@ary_lee :

mana ada..

womahimia said...

cute cover!

NAL said...

@womahimia :

Thanks..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...