NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, June 20, 2012

SEGMEN: FOLLOWER VS READER


Pagi-pagi ni, NAL nak join segmen daripada pemilik blog Cerita Ladies Purple. Orang dah jemput, kite kena la join. NAL support segmen ni sebab beliau pernah join segmen daripada NAL.

ketuk header untuk join..
Saya lebih suka banyak reader kerana daripada reader saya tahu topik apa yang digemari, daripada reader saya tahu tahap penulisan sendiri, daripada reader saya tahu apa yang perlu dibaiki dalam menjadikan blog sebagai medium perkenalan, medium perkongsian, medium informasi dan medium luahan perasaan individu itu sendiri.

Gambar untuk doodle nanti NAL kasi. Due date : 2 Julai 2012 (11.59 malam).

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

8 comments:

hairy said...

wahh bru persaan dia wat segmen..haha....

Princess Syazliyana said...

ryazuin.blogspot.com/2012/06/school-holiday-giveaway-xoxo.html

lomo , cupcakes & topup utk dimenangi . tipu lahh kalau awk tk terliur kan hadiah tuuuuu . :D apa lagi , jom terjahhhhhhhhhh !

nur_za said...

haha..hairy..macam ni lah kawan...werkk
nyte: ok hee..thanks join.gud luck taw

NAL said...

@hairy :

Join la ...

NAL said...

@Princess Syazliyana :

Insha Allah...

NAL said...

@nur_za :

sama-sama :)

ctk said...

goodluck NAL :)

NAL said...

@ctk :

Thanks ya :p

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...