NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, June 09, 2012

Neelofa Hot Lips


Adoi, nak gelak pun ada bila NAL tengok keywords kat Nuffnang. Entah sape la yang search benda ni. Bukan nose bleeding lagi dah, memang terpancut darah dari hidung macam air terjun (mai kita mandi sama-sama).

neelofa hot lips..

Disebabkan itu, NAL nak share la dengan korang pic Neelofa. Tapi, kenapa bibir Neelofa ? banyak lagi kan artis berbibir seksi (mulut korang pun seksi kan). Hurmmm, Kila Fairy mungkin ? Entah kenapa la orang tu search pasal ni.

bibir siapa yang hotsss ?

Ni satu lagi. Seingat NAL, tak pernah lak NAL update apa-apa berkenaan " awek sekolah " yang dimaksudkan. Banyak lagi benda lain yang berfaedah untuk dicari. " Ahai cek mek molek, Atoi cek mek molek " (versi Johan RL).

awek sekolah menengah COMEL..

p/s : nyah kau VIRUS !
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

16 comments:

churippu farah said...

Haha..ni mesti kerja orang laki..

ctk said...

gatal semuanye

Boni JLL3 said...

hahahahahaha.. aku ingatkan aku je masuk banyak keyword merapu.. ko pun ada gak?hahaa. siap awek sekolah merengek comel?hahahahah..hadoi

Solehah Shamsuddin said...

lawak2.geli hati tengok keywords ni

nasir hamzah said...

Memang ada jumpa keywords pelik2 cam ni, entahlah susah untuk dirugkaikan kemisterian inih,,heheh

9n0L4 said...

haha. takde kene mengene dgn entri tuan punye blog kan. :)

teha said...

eerrkk.. xminat neelofa.. hahaha !

NAL said...

@churippu farah :

memang dah boleh agak pasal tu :)

NAL said...

@ctk :

haha..sememangnya la tu

NAL said...

@Boni JLL3 :

baru je ada ni. Memang merapu la..

NAL said...

@Solehah Shamsuddin :

NAL pun penat gelak :)

NAL said...

@nasir hamzah :

memang misteri la nh. ^^

NAL said...

@9n0L4 :

sah2 la tak der kena mengena.. :)

NAL said...

@teha :

kenapa? :)

KorN said...

Eh NAL, blog ko ni blog retiss ke blog ape eh? sumua name retiss jer naik. haha

NAL said...

@KorN :

tu la kan. NAL pun tak faham, banyak lak nama retiss. ^^

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...