NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, June 08, 2012

Kenapa Boni ?


NAL baru saja masukan RSS @ Atom Feed dalam blog. Korang perasan tak? Memang 3 hari 3 malam dok pikiaq nak letak sapa. Pada malam terakhir, NAL jumpa juga jawapannya. 


dalam kotak merah tu..

Kenapa Boni ? Mesti la ada alasannya.
  • Entri-entri beliau yang serius gempak
  • Imaginasi beliau yang serius tinggi
  • Penceritaan beliau yang serius berfeel
  • Lawak beliau yang serius lawak
NAL rasa rugi pula kalau terlepas untuk baca cerita-cerita bro Boni yang selalunya bersambungan. Memang NAL tabit kat kau bro sebab idea kau diluarjangkauan minda. Kalau korang banyak problem dan bertekanan tinggi, terjah la blog Boni JLL3 kerana pastinya entrinya dapat mengubati tekanan tahap ketiga korang tu.

p/s : kepada Boni, harap bro touching la dengan entri ni - hahaha



Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

25 comments:

syafiqakarim said...

boni?
hahaha

KorN said...

Serius bro boni mmg terbaekkk

NAL said...

@syafiqakarim :

yup..haha

NAL said...

@KorN :

sokong bro KorN..

ctk said...

ct pon suka boni...dia ensem...nk jdkn dia pkwe, dia tolak mentah2 plak...hahahaha

nasir hamzah said...

Betul2.. tak pernah mengecewakan...

NAL said...

@ctk :

hahaha..asal dia tolak ? :)

NAL said...

@nasir hamzah :

memang tak pernah mengecewakan :)

Boni JLL3 said...

kenapa ko buat aku rasa macam nak menangis je ni??!! sob3.. thanks bro. sesuatu yang diluar jangkaan aku sebenarnya. Aku sebelum ni mengharapkan sokongan daripada kawan2 aku di alam nyata, tapi tak ramai yang support. siap ada yang kata blog aku sampah. Tapi, tulah kuasa Tuhan. Dia tarik yang tu, dia bagi yang ni. Member2 alam nyata tak sokong, tapi member2 di alam maya pulak yang selalu sokong aku. Thanks bro. Jutaan terima kasih aku panjangkan kat ko.. semoga ukhwah kita akan terus hinggalah ke alam sana nanti. InsyaAllah

uncHa said...

why meh?? :D

NAL said...

@Boni JLL3 :

kau buat aku terharu jugak ni. Insha Allah, NAL akan sentiasa support Boni. Semoga ukhwah ini diberkati olehNya.

NAL said...

@uncHa :

mesti la bersebab :)

anamizu kaito said...

ha todia Boni dah mai..hehe
Boni mmg terer bab2 buat
cerekaramarama nih..
sentap habes urat2 perut
gelak bile baca entry2 dia..


Nal ahli GF ea?? hehe







slm kenal,
cik ana GF

9n0L4 said...

baru 1st time dgr kot. hee. ;)

NAL said...

@anamizu kaito :

betul tu. Yup, NAL ahli GF.

NAL said...

@9n0L4 :

ya ka?

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

layan gak entri BONI tu..lawak laa mamat kentang tu..hehehe

NAL said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :

memang pun. Sure gelak punyer lah :)

Nurul Akmal said...

Sokong.. Imaginasi boni sgt tinggi.... ;)

[PCL] said...

salam, dari boni alam nyata , aku kenal ko Nal di alam ini...hepi blogging..bloging mau ikhlaih..kata org utagha.

NAL said...

@Nurul Akmal :

sangat tinggi kan ? :)

NAL said...

@[PCL] :

w'salam. untuk kau juga bro, happy blogging. Yup. mau ikhlaih :)

Myra Jay said...

Boni memang kelakar..
Bila baca entry dia buat kita tersenyum :)

Arina Shamsul said...

entri2 boni mmg lawak :)

follo blog nal :)

Masha Meisters said...

sentap mak nak!

boni memg best pe...

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...