NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, June 26, 2012

Awek Puchong dan Gambar HOT Abang !


Baru je lepas check nuffnang. Dah lama jugak la NAL tak buka nuffnang. Niat ni bukan lah nak tengok earning sebab NAL tahu traffic blog tak memuaskan sangat tapi boleh la kan. Lepas buka, terus tengok keywords.

Fuyoooo. Macam-macam keywords yang keluar. Terkejut juga tengok sebab NAL tak la pula pernah post pasal topik-topik yang di search tu. Kng dah orang tengok tajuk entri pun mesti korang dah tahu kan? Jom la tengok sama-sama.


"gambar hot abang" , "neelofa hot"

Kalau sebelum ni, memang terang-terangan yang search tu seorang lelaki. Hurmmm, "gambar hot abang" ? Abang mana pun NAL tak pasti la kan. Yang pasti, abang tu abang kau la - hahaha..opppss. Korang rasa, lelaki juga ke yang search ni ?

Blog NAL juga tak terlepas daripada aktress Neelofa ! Hari tu "neelofa hot lips" kali ni dah "neelofa hot" pulak. Memang sure la Neelofa sekarang ni menjadi dambaan lelaki-lelaki di luar sana.

"awek fl puchong"

Yang ni lagi la NAL gelak sangat. "awek fl puchong" lak bai. Hurmmm, awek lu bukan awek wa beb ! Apesal la carik kat blog wa. Adesss ! *maaf sebab guna lu gua pulak..pengaruh cite JAPK la ni..hahahaha..tak der la :)


p/s : gunakan jalur lebar sebaiknya...

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

15 comments:

Harith Iskandar said...

tu smua jenis yg giler2 jer tuh..ehehe

Waalid5035 ™ said...

hehe..macam2...
=)

NAL said...

@Harith Iskandar :

memang pun..ahaha

NAL said...

@Waalid5035 ™ :

macam-macam adaa..

Yasmin Aris said...

haha . mcm2 kan klu tengok keyword tu . mengarot2 je :D

hairy said...

xpnh nak cheak pn..haha

[PCL] said...

salam NAL, ..biasanya google ramah dengan bloggers yg peramah cam anda..:)

NAL said...

@Yasmin Aris :

Memang mengarut sangat tu..

NAL said...

@hairy :

Hairy blogger femes..hahaha

NAL said...

@[PCL] :

Maksudnya ?

dyabunga said...

cari benda merepek.. hahaha

NAL said...

@dyabunga :

Memang kan..adoi.

9n0L4 said...

hehe. mcm mcm keywords ehhh. hot lagi tu. ;)

NAL said...

@9n0L4 :

Memang hots..

NAL said...
This comment has been removed by the author.

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...