NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, June 11, 2012

Alhamdulillah




Alhamdulillah, blog stats sudah mencapai angka 10000. Mungkin ada yang akan cakap, "ek eleh, pasal ni pun nak update". NAL tak kisah kalau ada dalam kalangan korang yang akan cakap macam tu.

NAL tak la mengharapkan apa-apa, just nak jadikan blogging sebagai salah satu hobi sebab banyak info dan ilmu yang NAL dapat semasa BW. NAL ingat lagi masa mula-mula start blogging,

tak der follower, tak der orang komen,

tak der orang jenguk sini, shoutbox pun kosong jer..

Tapi sekarang dah berubah. NAL nak ucap Terima Kasih banyak kepada korang semua yang sudi singgah sini, follow sini, klik iklankomen kat blog berhabuk NAL ni. Tanpa korang semua, NAL tak jadi macam ni. Daripada budak yang tak tahu apa-apa sampai la NAL tahu sikit-sikit tentang dunia blog ni.


Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

15 comments:

KorN said...

Wah 10 ribu tuh.. kalo la duit 10 ribu, fuhhh...

deno said...

tahniah!!!! nanti makin bertambah la ye... :)

aNGah mAchE said...

wooww jelly ni ngan abg nall ! *acu parang* ♥

Saya Disini said...

rmainyer

NAL said...

@KorN :

kalau duit, memang NAL shopping la :)

NAL said...

@deno :

tQ. Mudah-mudahan

NAL said...

@aNGah mAchE :

eh, jangan la acu parang tu.. :)

NAL said...

@Saya Disini :

memang ramai. Tapi blogger lain ada lagi ramai :)

Boni JLL3 said...

hehehehe.. jangan pedulikan orang nak cakap apa. kita buat apa yang kita suka je. tak kacau dorang pun.. 10k? tahniah bro. benda2 macam ni lah sebenarnya yang buat kita lebih bersemangat untuk terus bertahan dengan blog kesayangan kita ni.. aku doakan agar kita sama2 menuju puncak kegemilangan.

Boni JLL3 said...

hehehehe.. jangan pedulikan orang nak cakap apa. kita buat apa yang kita suka je. tak kacau dorang pun.. 10k? tahniah bro. benda2 macam ni lah sebenarnya yang buat kita lebih bersemangat untuk terus bertahan dengan blog kesayangan kita ni.. aku doakan agar kita sama2 menuju puncak kegemilangan.

9n0L4 said...

tahniahhhh! keep ir up okehhh. ;)

NAL said...

@Boni JLL3 :

betul tu bro. NAL rasa lebih bersemangat.

NAL said...

@9n0L4 :

Terima Kasih :)

nasir hamzah said...

sikit2 lama2 jadi bukit. tahniah Nal.. smg Nal terus bersemangat dalam dunia blogging ini..

Rozuan Ismail said...

tahniah NAL

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...