NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Thursday, May 31, 2012

Tersangat WOW !






sumber : images.google.com

     Semalam masa tengah godek-godek Facebook, NAL terbaca beberapa satus kawan NAL yang boleh menyebabkan nose bleeding - adess, hahahaha. Kata-kata yang tersangatlah berfikir diluar kotak. Jadi tak salah la NAL nak share dengan korang pulak kan ?



betul kan?


any idea?



Obses atau fanatik? Tak kisah la korang nak minat mana-mana artis pun sebab tu hak korang. Sekadar perkongsian bersama. Kalau nak letak pun, ikut suke korang la - haha

credit to : Anas

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

20 comments:

hairy said...

haha! betul lah tuh...ikut acuan lah...ahah

NAL said...

@hairy :

yup, ikut acua la kan..haha

Boni JLL3 said...

hahahaahha.. ye.. memang betul tu. segala2nya berlandaskan acuan.hahahaha

Harith Iskandar said...

mmm sebaik2 nama ialah nama yang ada makna yang baik seperti nama Muhammad atau Ahmad.
tp skrang sy tgk ramai yg suka syok sendiri.mungkn dorang lupa yg nama tu lah annti yg akan dipanggil bila masuk syurga nnti...
mmm tentu ahli2 syurga lain hairan dgn nama yg pelik2 yang tak ada makna apa2 langsung.
kan malukan diri sendiri :)

Azee Hana said...

tapi macam malu je kalau nak letak nama anak aaron aziz..hahaahah

Tihara said...

tp nama anak2 sekarang canggih tau..nk sebut pun susah..insya Allah, akak kalo ada anak nk letak 5 hurf je mcm bapak dia...aaron tu boleh la kut sbb 5 huruf....hins :)

Misz Mieza said...

Setuju dengan @Harith iskandar! MM lebih prefer nama yang membawa maksud yang baik2.. Better then nama glamer tp bila ditanya tang maksud? Harem.. Huhu..

9n0L4 said...

over sgt ni. huhu. tersgtlah fanatiknye. ;)

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh..betul2 obses ni smpi nma anak pon nak letak aaron aziz..hehe

NAL said...

@Boni JLL3 :

memang la.. =)

NAL said...

@Harith Iskandar :

NAL setuju sangat ^^

NAL said...

@Azee Hana :

Memang pun..hehe

NAL said...

@Tihara :

Aaron? akak try la letak..haha

NAL said...

@Misz Mieza :

Pasti semua orang nak letak nama baik2 tapi mungkin mereka tak memikirkan tentang maksud disebaliknya =)

NAL said...

@9n0L4 :

over? sorry la..haha

NAL said...

@♥ sitifarhana ♥ :

sure la obses kalau sampai nama anak pun nak ikut nama artis tertentu. ^^

nasir hamzah said...

hehehh lawak status ituh...kikiki

NAL said...

@nasir hamzah :

lawak tapi memang berkebenaran la kan..

Nurul Akmal said...

Sampai camtu sekali fanatiknya..

NAL said...

@Nurul Akmal :

perkongsian je la. NAL tak der la mcm tu.

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...