NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Sunday, May 06, 2012

Segmen : Ungkapan Kelahiran NAL


..TAMAT..

Sebelum ni NAL asyik join je segmen, contest dan GA yang dianjurkan oleh blogger-blogger lain. Kali ni NAL nak buat satu segmen sendiri bersempena dengan hari lahir NAL pada 12 Mei nanti. NAL harapkan sokongan daripada korang semua dan dengan lafaz bismillah, NAL rasmikan
" Segmen : Ungkapan Kelahiran NAL "

Apa yang perlu korang buat :
  • Buat satu entri bertajuk " Segmen : Ungkapan Kelahiran NAL ".
  • Letakkan header NAL dan linkkan ke entri ni.
  • Cipta satu ungkapan hari lahir NAL yang paling kreatif dan unik.
  • Lengkapkan slogan : ' Saya (nama korang) inginkan header tajaan NAL kerana... (tak melebihi 10 patah perkataan).
  • Klik DI SINI.
  • Tinggalkan link entri penyertaan anda pada ruangan komen entri ni.

Hadiah :
Memandangkan ni just satu segmen yang simple, NAL nak hadiahkan,
  • 1 Header tajaan NAL + review blog & entri pilihan x3 pemenang (slogan terbaik)
  • Hadiah misteri + 1 Header tajaan NAL + review blog & entri pilihan x 2 pemenang (ungkapan terbaik)
Terbuka kepada semua follower Nyte Am's Life. Segmen ini tidak akan dibatalkan walaupun hanya 2 orang yang sertai. Tarik tutup adalah
6 MEI pada pukul 10 malam.

Check it out..
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

26 comments:

nasir hamzah said...

wah ada segmen,bleh la nasir join..

Shiema Sufian said...

Waaaaah, nak join lah nanti(:

Tihara said...

Insya Allah kalau free nanti nak join :)

NAL said...

@nasir hamzah :

join jer..

NAL said...

@Shiema SUfian :

OK, NAL nantikan penyertaan shiema

NAL said...

@Tihara :

harap-harap akak free la yer.

Boni JLL3 said...

wah..dah buat segmen sendiri..terbaik :)

♥ farhana ♥ said...

kalau ad free,nak join laa..hehe

♥ farhana ♥ said...

kalau ad free,nak join laa..hehe

N SuZiEaNnA.. said...

Done!
:)

http://mukakukedutkedut.blogspot.com/2012/05/segmen-ungkapan-kelahiran-nal.html

Eyqa Hasnan said...

eyqa join nal :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/05/segmen-ungkapan-kelahiran-nal.html

Pecinta pink^^ said...

saya join http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-ungkapan-kelahiran-nal.html

Eza Boom Boom said...

eza join yerr! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/05/segmen-ungkapan-kelahiran-nal.html

Cha_Haya said...

Nal, Join!

http://chahayadunia.blogspot.com/2012/05/segmen-ungkapan-kelahiran-nal.html

Azee Hana said...

nal...selamat hari jadi....=)

Rozuan Ismail said...

PCB join

http://kringg.blogspot.com/2012/05/segmen-ungkapan-kelahiran-nal.html

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut serta.. moga-moga ada rezeki.. ameeeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/segmen-ungkapan-kelahiran-nal.html

id follower: Nida (dah lama Kak Nida menjadi follower)

tq:)

nur_za said...

asalamualaikum
nur join..nur join
nak header ..keh2
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/05/segmen-ungkapan-kelahiran-nal.html
id follower: nur hamizah

aReLaN said...

moga tercapai matlamat segmen tu ye.skang ni i'm not in the mood.hahaha..malas lak rasa bila berukband dah lembap ni.

NAL said...

Thanks semua..

dyabunga said...

tak sempat nk join

NAL said...

@dyabunga :

:)

KorN said...

alamak da due date plak. cuti ari tu g kL x sempat nak join...

NAL said...

@KorN :

tunggukn segmen kedua, insha Allah kalau ada rezeki :)

nasir hamzah said...

adeh nal tak sempat nak join.. ermm..

NAL said...

@nasir hamzah :

nantikan segmen ke-2

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...