NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, May 05, 2012

Nyte Am's Life | Fesyen Kemeja ?


Segmen NAL akan ditutup pada malam besok. Bagi korang yang belum join, harap cepat-cepat lah join yer - bukan paksaan taw. Di bawah, NAL share pasal kata kunci yang orang search. Seingat NAL, tak pernah ada entri NAL pasal fesyen kemeja lelaki tapi tak sure lah. Baru nak godek-godek. Korang klik la gambar di bawah untuk lebih jelas.


cara lipatan ?? figura ?

pakaian dinner ??

kemeja hijau ? terkini ?

Alhamdulillah BE naik semula sebab semalam tiba-tiba berkurangan. OK, nak layan MANIA dulu.



Check it out..
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

15 comments:

Boni JLL3 said...

wah.. nasib baik tak masuk keyword yang merapu2..hehehehe..

NAL said...

@Boni JLL3 :

yup, memang bernasib baik..haha

Jay said...

hye nal singgah sini...^^

Tihara said...

owh ni pasal stylo ni..cam blog fashion designer lak jadinya :)

aReLaN said...

hahaha...ok lagi la tu.tapi memang pelik2 la besenya keyword orang skang ni.aiyoo

Eyqa Hasnan said...

haha . nasib baik keywords yang macam tu je . kalau yang sebaliknya , tak ke haru --'

Eyqa Hasnan said...

haha . nasib baik keywords yang macam tu je . kalau yang sebaliknya , tak ke haru --'

9n0L4 said...

wahhhhhhhh. dpt BE eh. bestnye. tahniah. ;)

NAL said...

@Jay :

hye..

NAL said...

@Tihara :

betul tu akak.

NAL said...

@aReLaN :

nasib la kan..setuju, pelik2 keyword org sekarang.

NAL said...

@Eyqa Hasnan :

memang haru la jawabnya..haha

NAL said...

@9n0L4 :

belum la..lambat lagi ^^

teha said...

wah2 ! berfesyen-fesyen laa lps nie.. hahaha !

NAL said...

@teha :

hahaha..tak pandai la fesyen2 ni.

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...