NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, May 02, 2012

Entri Bergambar | Seni Pasir


NAL nak ucapkan terima kasih kepada beberapa orang blogger yang sudi singgah dan follow NAL dalam sehari dua ni. Minta maaf sangat sebab tak sempat nak terjah blog korang atas beberapa perkara yang tak dapat dielakan. Insha Allah, NAL akan terjah juga blog korang nanti.

Kali ni, NAL nak share tentang satu jenis seni yang sangat NAL sukai. Seni ni menggunakan pasir sebagai bahan utama. Nak bebel panjang-panjang pun penat je, korang usha la sendiri gambar-gambar dibawah.










Dah puas tengok ? Hurmm, kalau korang nak tengok lagi just search at images.google.com dan key in ' Sand Art ' atau ' Seni Pasir '. Selamat Malam semua.


Check it out
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

20 comments:

Boni JLL3 said...

pergh..memang terbaik

Harith Iskandar said...

mmg best lah tgk.kt langkawi xde ke yg buat mcm nie NAL ?

NAL said...

@BoniJLL3 :

tahu tak per ^^

NAL said...

@Harith Iskandar :

kat Langkawi ada juga, ketika Water Fest..

nasir hamzah said...

cantik!! ingat batu tadi rupanya seni pasir, hebat betul org yg buat ni..

Rozuan Ismail said...

sangat uniklah diorg buat =)

NAL said...

@Nasir Hamzah :

memang hebat orang yang buat ukiran pasir ni..

NAL said...

@Rozuan Ismail :

setuju. kreatifkan diaorg ni ? ^^

teha said...

kretip betol laa dieorg nie !

NAL said...

@teha :

:)

Shiema Sufian said...

Kreatifnya. suka shiema tengok.

NAL said...

@Shiema Sufian :

sama lah ^^

9n0L4 said...

mak aihhh. kreatifnyeeee. sape la yg buat ni eh.

uncHa said...

cantik :)

NAL said...

@9n0L4 :

NAL pun tak tahu sapa yg buat ni ^^

NAL said...

@uncHa :

semestinya :)

aReLaN said...

memang manthap!!!hoho

dyabunga said...

kreatif nya

NAL said...

@aReLaN :

semestinya Mantapp

NAL said...

@dyabunga :

dahsyatkan orang yang buat ni ?

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...