NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, May 15, 2012

Segmen : Saya Nak Blogger Card By Eyqa Hasnan


Di sebabkan tuan empunya segmen tag NAL dan salah seorang peserta segmen ni pun tag NAL, NAL berbesar hati untuk join. Bukan senang nak buat blogger kad ni kan. NAL pun pandai buat header je.

klik banner untuk join - jangan terkejut kalau ada camera CCTV tgk korang

Butiran :
  • nama samaran dalam blog : NAL
  • tarikh start berblogging : Mei 2008 - NAL tak ingat berapa haribulan
  • asal negeri mana : Kedah
  • warna untuk tulisan : light purple
  • link blog : nyteamlife.blogspot.com

Tag :
Iklan kreatif : Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

10 comments:

Boni JLL3 said...

wah! bestnya nal.. blogger memang sepatutnya ada name card sendiri. memudahkan orang utk contact kita

NAL said...

@Boni JLL3 :

join la sebab dah tag tu ^^

Boni JLL3 said...

aku ni sebenarnya malas sengsangat nak join segmen..hehehehe.. takpe la.. ko go on k.aku sentiasa support ko daripada belakang..ada pape halu2 je

NAL said...

@Boni JLL3 :

wah, ko support aku? bgus la..haha

Eyqa Hasnan said...

thank you so much sebab sudi join Nal :)

NAL said...

@Eyqa Hasnan :

sama-sama. Thanks sebab sudi tag.

Eyqa Hasnan said...

blogger card dah siap :) sorry kalau tak cantik --' http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/05/blogger-card-untuk-peserta.html

NAL said...

@Eyqa Hasnan :

Terima Kasih banyak. Suka sangat ^^

9n0L4 said...

blogger kad utk ape eh? ;)

NAL said...

@9n0L4 :

blogger kad? pengenalan diri di blog pun bole..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...