NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, May 15, 2012

Header Tajaan NAL #4


Petang ni NAL nak bagi Header Tajaan NAL buat 3 lagi pemenang untuk segmen pertama NAL hari tu. Korang jangan lupa terjah blog diaorang ni.




PCB atau dikenali dengan panggilan Rozuan/Wan. Mempunyai pengikut seramai 1924 orang. Entri-entri di blog PCB sangat menarik kerana berkisarkan kehidupan. PCB mengadakan ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK 2012 & ANUGERAH KHAS BLOG. Pada hujung bulan, PCB akan mengumumkan anugerah tersebut. Entri yang selalu mendapat perhatian ramai ialah entri berkisarkan perkahwinan artis seperti Perkahwinan Scha & Awal. Jangan lupa untuk usha blog PCB.



NAL kurang mengenali sangat pemilik Mukaku Kedut Kedut ni. Rasanya beliau baru saja buat blog. Walaupun pertama kali menjejakkan kaki di blog NAL, tapi beliau terus sertai. Terima Kasih. Mempunyai 18 orang pengikut. Blog bertemakan Pink. Sesuailah dengan perempuan kan?Jom terjah blog Suzienna Chan ini.



Blog bertemakan warna pink juga. Mempunyai seramai 863 orang pengikut. NAL juga baru jumpa blog ni. Tak sangka beliau sudi join segmen NAL tempoh hari. Beliau juga banyak menyertai segmen/GA/contest daripada blogger lain. Semoga terus sukses. Jom terjah.

#Masih ada 2 lagi peserta segmen NAL yang belum memberi detail. Harap melakukan dengan kadar yang segera. NAL sentiasa menunggu emel anda, chahayadunia.blogspot.com (blog hilang) dan juga cheksunnyboomboom.blogspot.com . Hantarkan detail seperti DI SINI.


Iklan kreatif : Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

28 comments:

Pecinta pink^^ said...

thanx Nal..suka header tu..tomey nye,,,

NAL said...

@Pecinta pink :

Sama-sama. Thanks sebab join segmen NAL.

nasir hamzah said...

nanti bleh la terjah blog dorang..

nur_za said...

pergh smart kot..tapi header nur lagi lawa nal buat..wekk..
kemain jeles..keke

nur_za said...

pergh smart kot..tapi header nur lagi lawa nal buat..wekk..
kemain jeles..keke

nur_za said...

pergh smart kot..tapi header nur lagi lawa nal buat..wekk..
kemain jeles..keke

Boni JLL3 said...

wah... terbaeekk nal :)

aReLaN said...

bertuah mereka dapat header sponsor.huhuhu...

ps : leh je kalau setakat camtu.yang takleh kalau selalu sangat & pastu yang macam kat bawh header blog saya tu. kan ada untuk churp2.kalau tetiba ada says nye kat situ gak memang takleh la

FARHAN said...

waahh tahniah kpd yg dpt sponsor! hikk=D

Tihara said...

wah comel 2 header yang nal buat... :)

♥ farhana ♥ said...

cantik2nye heder...kreatif!

NAL said...

@nasir hamzah :

tu satu kepastian ^^

NAL said...

@nur_za :

hehe..

NAL said...

@Boni JLL3 :

Terima kasih bro ^^

NAL said...

@aReLaN :

TQ untuk p/s tu. ^^

NAL said...

@FARHAN :

:)

NAL said...

@Tihara :

thanks akak. biase-biase jer

NAL said...

@♥ farhana ♥ :

Terima Kasih =)

Rozuan Ismail said...

thanx nal.smart sgt header tuh, nak tukar sekarang la.huhu

FARHAN said...

hakkkk!!! sori Nal.. xprasan =.= dh emailkan dah...

NAL said...

@Rozuan Ismail :

Sama-sama. TQ sebab sudi join segmen NAL

NAL said...

@FARHAN :

tak per. Ok nantikan header awk.

N SuZiEaNnA.. said...

thannnnxxxx NAL!
semat kot! dh lama aku tringin nk header ada muka aku. haha. mekaseh3! :3

Miss Purple Ungu said...

kraetifnya NAL ;)

NAL said...

@N SuZiEaNnA.. :

sama-sama. TQ sebab join segmen NAL

NAL said...

@Miss Purple Ungu :

biase je la :)

9n0L4 said...

suke yg pink the last one tu. ;)

NAL said...

@9n0L4 :

Thanks ye :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...