NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, May 08, 2012

Keputusan 'Segmen : Ungkapan Kelahiran NAL '


Sebelum tu NAL nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat rakan NAL, Loly Nimi dengan ucapan "semoga menjadi insan yang berguna buat semua".

Alhamdulillah, segmen pertama NAL sudah pun berakhir. Walaupun hanya 8 peserta, NAL bersyukur atas sokongan korang semua. Seorang juri telah dilantik bagi memilih mereka yang terbaik dalam kalangan yang terbaik. Thanks to Birthday Girl : Loly Nimi

PENGUMUMAN !!

Berikut ialah 2 orang pemenang  hadiah misteri :
# NAL akan menghubungi anda setelah  detail header sudah anda diemelkan kepada NAL.


Memandangkan hanya 8 peserta, NAL nak bagi Header Tajaan NAL buat semua peserta. Oleh itu, sila emelkan detail berikut ke mohdmizan92@gmail.com
  • Gambar :
  • Warna Tema :
  • Nama blog :
  • URL blog :
  • Kata-kata (jika ada) :
  • Size Header :

Tahniah buat semua & Terima Kasih atas sokongan


Check it out..
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

16 comments:

uncHa said...

wahhh tahniah kepada pemenang :)

Nida said...

Alhamdulillah... menang hadiah misteri.... thanks NAL.

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima.. :)
fuf323@gmail.com

KorN said...

Kepada nurza. Kalo xnak hadiah tu boleh pass kat korn ye.. Hhhehe

nasir hamzah said...

tahniah buat rakan2 semua..

nur_za said...

kah2...korn..da hati nk...xblh la..wek....nal..nur dh send dah detail
yea..dpt header baru

NAL said...

@Nida :

OK kak Nida :)

NAL said...

@nur_za :

ok..insha Allah akan siap dlm masa terdekat.

9n0L4 said...

tahniah tahniah. tak dan pun nak join. padan muke sbb bertangguh. huhu.

Boni JLL3 said...

tahniah buat mereka :)

Rozuan Ismail said...

jap2.nanti wan hantar details ye dekat email

Eza Boom Boom said...

sorry lambat, eza akan hantar detail malam ni jgk. busy sikit minggu ni. thanks remind :)

NAL said...

@9n0L4 :

tunggu segmen ke-2

NAL said...

@Boni JLL3 :

yeah2..haha

NAL said...

@Rozuan Ismail :

ok.

NAL said...

@Eza Boom Boom :

Ok. TQ ya

Ayuni said...

ala, sye x tau pun, klau tau nk join jugak....

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...