NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, April 18, 2012

Header Tajaan NAL


Hari ni NAL nak serahkan header tajaan NAL untuk seorang blogger ni. Beliau merupakan salah seorang pemenang dalam GA CikAbbit. Tahniah NAL ucapkan.


header rekaan NAL untuk EYRYN..

Jom sama terjah blog Eyryn,


Hopefully, Eyryn gonna like it. Ni je yang mampu NAL lakukan. Tahniah sekali lagi buat Eyryn.


Check it out..
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

35 comments:

NiaLidia. said...

lawa . :D buatkan nia satu. takde idea nak buat sendiri hehe.

btw, bila lagi nak nak lamar ayah mertua? hihi

NAL said...

@NiaLidia :

terima kasih. Insha Allah kalau ada masa lapang nanti NAL contact Nia untuk detail ye..

shiema sufian said...

Really nice. untuk shiema takde? hihi

NAL said...

@ShiemaSufian :

sekarang ni agak busy sikit..nak siapkan lagi untuk pemenang2..nanti NAL try buat contest untk header.

Boni JLL3 said...

tahniah eyryn :)

9n0L4 said...

wahhhh. lawa². pandai NAL buat. ;)

uncHa said...

nice nal..hee :)

NAL said...

@BoniJLL3 :

bagus bro ni ^^

NAL said...

@9n0L4 :

thanks..biasa2 ja ni ^^

NAL said...

@uncHa :

TQ..hihi

Eyqa Hasnan said...

nal . jealous laa . comel header tu . nak jugakkkk ! ^^

Sarah Mohd Saleh said...

cantek nal watkn ;)

ctk said...

wah lawa...nk jugkkk!.hahaha

acheeqa farhana said...

wah2...cntiknye header utk kwan tu..

terbaik :)

NAL said...

@EyqaHasnan :

thanks..ala NAL pun bukannya pandai sgt..nanti NAL free NAL umum kat blog pasal header tu ok.

NAL said...

@SarahMohdSaleh :

terima kasih..biase je la.

NAL said...

@ctk :

tunggu announcement drpada NAL, tapi kena sentiasa alert la ^^

NAL said...

@acheeqa farhana :

thanks yer =)

Ungu Violet said...

cute header tu...pandai NAL buat..:)

Woofer Storm said...

nak juga bro,ehhehe


follow sini^^blog mantap ni^^

Cha_Haya said...

bertuah Eyryn.. jom nk terjah blog beliau.. kih3..

NAL said...

@UnguViolet :

tQ..NAL pun baru belajar buat ^^

NAL said...

@WooferStorm :

insha Allah kalau berkesempatan NAL akan buat contest untuk header..Thanks follow sini, blog biase je la..nantikan kehadiran NAL ke blog anda.

NAL said...

@Cha_Haya :

silakan terjah ok..hihi

nasir hamzah said...

cantik nal.. kreatif nal.

NAL said...

@NasirHamzah :

terima kasih.

NAL said...
This comment has been removed by the author.
9n0L4 said...

mane bese, lawa. sempoi je. ;)

NAL said...

@9n0L4 :

thanks ^^

eyryn said...

thanx nal sebab buatkn header untuk ryn :)
nice sngt2 !

NAL said...

@Eyryn :

sama-sama. thanks yer..hope ryn gonna like it ^^

si kiut lavender said...

wah...canteklah nal.hikhikhiki

NAL said...

@SKL :

hahaha..biasa2 je la cik SKL oi..

Rozuan Ismail said...

wah, NAL pandai buat header ke? hebatnya

NAL said...

@RozuanIsmail :

biasa2 je..ramai lagi yang lebih pandai buat header.

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...