NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, April 09, 2012

eqbalzack.com Fan Page Celebration Giveaway [2]


Buat kali keduanya, NAL menyertai GA daripada abg Eqbal Zack. Hadiah kali ini lebih memukau NAL untuk menyertai.


klik gambar untuk maklumat lanjut & sertainya..
..atau klik DI SINI




Ayuh selami entri GA kali ini...

You know you are the number one for me,
You know you are the number one for me,
You know you are the number one for me,
oh oh...
number one for me "
#Antara bait-bait lirik dalam lagu 'Number One For Me' oleh Maher Zain.

Lagu ni merupakan salah satu lagu yang terdapat dalam album terbaru Maher Zain, 'Forgive Me'. Sebuah lagu yang indah & membawa maksud yang sangat-sangat mendalam.


single pertama yang menjadi taruhan dalam mempromosikan album 'Forgive Me'...





Lagu ini juga pastinya akan memberi impak yang mendalam di hati pendengar. Mesej yang disampaikan adalah untuk menghargai orang yang tersayang terutamanya insan yang bergelar ibu.


antara babak dalam Video Clip 'Number One For Me'...





Ni la tujuan NAL sertai GA kali ni, NAL nak sangat album terbaru Maher Zain. Karya yang disampaikan adalah sesuatu yang positif & mengajak orang ramai untuk lebih mendekati islam. Album pertamanya telah menganugerahkan beliau 10 anugerah Platinum adalah sesuatu yang menakjubkan. Oleh itu, NAL tak mahu lepaskan peluang untuk memiliki album terbaru ini yang dikatakan telah mendapat 4 anugerah walaupun baru sahaja dikeluarkan.

NAL meminati Maher Zain kerana bagi NAL,

' Maher Zain merupakan ikon penyanyi islamik terbaik dunia lantaran auranya yang mampu mengajak seluruh penduduk dunia bersatu, saling membantu & paling penting berbuat baik sesama manusia serta mengingatkan supaya setiap mukmin sentiasa mendekatkan diri dengan Allah SWT menerusi lagu-lagunya yang begitu menyentuh jiwa '



video

the last part of the song - cover by me
*sorry it's just a Sound Clip
....jangan marah kalau tak sedap....


p/s : Hopefully this entry are the best...
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

10 comments:

Eyqa Hasnan said...

best entry nie ! btw , eyqa minat sangat maher zain . dia ada identiti dia tersendiri .

NAL said...

@EyqaHasnan :

Thank you..setuju

aReLaN said...

selamat ber'GA'!!!!maher zain memang memukau.first time dengar masa kat jepun dulu sebab budak usrah selalu pasang.hehehe

NAL said...

@aReLaN :

thanks bro..muzik dia best & senang nak masuk

Jay Joseph ^^ said...

gudluck nal..^^ rajin betol nal masuk bende2 camni..^^ nk wat field trip lah satu hari ke blog nal..^^ hehehe

NAL said...

@JayJoseph :

haha..ok jer..Welcome to Nyte Am's Life..

Boni JLL3 said...

hehehe.. GA lagi?? gud luck NAL!! hehe.. chai yo chai yo!!

NAL said...

@BoniJLL3 :

yup..hahah..tQ

uncHa said...

minat !!!!!!!!!!!!!!!

NAL said...

@uncHa :

^^

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...