NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, March 30, 2012

Entri Bergambar | Kek pilihan anda ?


Kek merupakan sesuatu yang sinonim dengan kita. Kenapa?
Kalau tak ada kek, lengkapkah sesuatu hari lahir? lengkapkah perkahwinan?

Jadi, NAL nak bagi korang sedikit idea untuk memilih kek dan mungkin juga salah satu kek dibawah memang menjadi idaman korang. Selamat memilih ^^

#eyeball cake
- ber'contact lens' taw..

#feaces cake

#the dead crow
- macam sajak dalam literiture masa NAL Form 1

#Octopus cake

#Gorgeous frog cake

#ashtray cake

#cockroach cake

Macam mana? ada yang berkenan dihati tak? NAL tertanya-tanya, mana satu pilihan korang. "Sedap mata memandang, sedap lagi jika di rasa" - betul ker? haha
NAL harap korang share la mana satu korang suka dan rasa nak makan.

24 comments:

farhanamasdo said...

eeeeeeeeeewwwwwwwwwwww NAL .

Princess Syazliyana said...

erm, =.=

NAL said...

@farhanamasdo :

pilih la.. ^^

NAL said...

@Princess Syazliyana :

kenapa?hehe

miss Z said...

tak nak da slera nak rsa...
anywy..org yg buat kek ne kreatif ^^

NAL said...

@miss Z :

NAL pun hilang selera..hehe

aliya atina said...

menggelikan -________-

NAL said...

@aliya atina :

luaran je menggelikan..dalam sedap punyer O_o

Harith Iskandar said...

adeiiii semua ngeri2 jerr....camner nk pilih? ekeke :p

Boni JLL3 said...

kalau aku dihidangkan dengan kek lipas tu, aku rasa kompem aku boleh pengsan dalam kadar yang segera..hehehe

Sarah Mohd Saleh said...

eiii xnak lah lipas tuh...geli....eiii

Rakan Blog said...

eeeuuuwwwrkkkhh........

Nak share 8 SEBAB kenapa kita kena join Rakan Blog....

SEBAB KE 2- RakanBlog juga memudahkan kita untuk up to date dengan isu-isu semasa para bloggers lain...boleh wat-wat idea nak tulis entry...hehehe...entry menarik...mesti ramai yang suka...
Lagi 7 SEBAB lagi boleh tanya kat uncle google..>>8 sebab kenapa kena join Rakan Blog.

Azee Hana said...

aa,,seram nye kek2 tuh,.,,

NAL said...

@HarithIskandar :

awk pilih je yg mana berkenan..takkan semua tak berkenan ^^

NAL said...

@BoniJLL3 :

aku pun..haha

NAL said...

@SarahMohdSaleh :


yang tu la paling eksotik.. yumm!

NAL said...

@AzeeHana :

dimata seram. dimulut geram..hehe

Zaza Fakharuldin said...

hurm... i'm afraid to say..




























None of them.
Thank you.

si kiut lavender said...

err...nak kek lipas tuh..

nak bagi adiah kat org nih...:D

NAL said...

@SKL :

boleh ja..LOLY sanggup makan kah nanti?hoho

Eyqa Hasnan said...

euuu ! tak selera tengok kek macam tu --'

NAL said...

@EyqaHasnan :

kalau kasi kat budak2 entah la apa yg bakal terjadi ^^

Miss Purple Ungu said...

comelnya kek katak tu :)

NAL said...

@MissPurpleUngu :

memang comel..menawan sgt..hehe

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...