NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Thursday, March 29, 2012

Nyte Am's Life | di terjah Lyssa Faizureen ?


Blog NAL diterjah oleh Lyssa Faizureen. Wow, tak sangka Lyssa nak follow blog NAL sebab bagi NAL banyak lagi blog yang mantap & hot berbanding blog ni. Apa-apa pun " terima kasih daun keladi, besok lusa datang la lagi "

Ada la beberapa kali NAL menanyakan Lyssa tentang ' Scroll Box for blog archive '. NAL memang ada terjah tuto Lyssa tapi terlepas pandang. Mungkin Lyssa rasa terbeban kan ? sorry sangat-sangat ^^


* Jeritan Lyssa di shoutbox (^_^)Y

NAL pasti setiap blogger akan super duper teruja apabila ada blogger terkenal follow blog diaorang kan? so, NAL tak akan lepaskan peluang ni untuk share dengan korang semua bukti yang Lyssa dah follow blog NAL.

* siapakah gerangan yang NAL tandakan tu ?

Actually, NAL & Lyssa sebaya (1992) - saja cek nak habaq..
Tutorial Lyssa lah menjadi tempat rujukan NAL sehingga Nyte Am's Life terpapar sebegini.

p/s : Thanks to Lyssa Faizureen ^^

16 comments:

Boni JLL3 said...

hehehe..tahniah Nal.. rasa berbunga2 je kan..hehehe

I'm KopiAis23@ FahmiJamal said...

huhuhu
ayat last tu mcm same jer...
sebaya(1992)...

Lyssa Faizureen said...

Alahai. Tk perlu lah sampai buat entry,. Lyssapun bukannya femes mana pun...

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah.. blogger hebat terjah..hihi.

IEQAH said...

yeaayyy lyssa mmg sukee follow follower dia..diaa sgt cute kan

NAL said...

@BoniJLL3 :

yup, mcm2 bunga dah timbul..haha

NAL said...

@FahmiJamal :

kira awk pun 20 thn la kan?heheh
hidup 1992!!

NAL said...

@LyssaFaizureen :

dah buat pun..hehe
bg NAL, Lyssa antara blogger yg patut dicontohi selain daripada abg Ben & kak Yuyu Zulaikha serta blogger senior yg lain (^_^)Y

NAL said...

@nuyui a.k.a miss YUI :

tQ yer.. ^^

NAL said...

@IEQAH :

yup, memang cute sangat ^^

c'axoera ヅ said...

hamboyyyyyyy dieeee

NAL said...

@c'axoera ヅ :

nape?haha

Harith Iskandar said...

sy lak..errr xpasti ade ke tak yg otai2 trkenal yg singgah my blog..ekeke :)

NAL said...

@HarithIskandar :

ye ker..mesti ada punya la ^^

Miss Purple Ungu said...

tahniah NAL
lyssa mmg peramah n x sombong wlupun femes ;)

NAL said...

@MissPurpleUngu :

setuju..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...