NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, September 24, 2011

Novel

Hi guys, hari ni NAL nak share satu benda yang NAL tak suka buat..
agak-agak korang boleh teka tak??
perkara tu ialah membaca novel..

NAL memang dari dulu lagi langsung tak berminat nak membaca novel..
ye la kan, buku rujukan pun tak habis-habis NAL baca..
nikan pulak nak membaca novel yang tebal tu kan..huhu

minggu lepas kawan NAL ada bawa satu novel pergi sekolah..
NAL pun membelek la novel tu, mula-mula tu memang tak ada hati langsung nak baca..
NAL just tengok cover novel tu jew~
nice cover novel tu..gambar seorang lelaki memakai baju melayu warna hijau..

Tajuk novel tu " Baju Melayu Hijau Serindit "
rasanya novel nie dah lama kawan NAL beli..
NAL pun baca la dari bab ke bab..
bab 1 dah menarik perhatian NAL untuk terus membaca ka bab-bab lain..
memang syiokkk gile baca novel nie..

...muka depan noevel...

...cover belakang...


nie la novel pertama yang NAL baca hampir-hampir nak tamat..
memang NAL teruja sgt..hehehe
NAL nak teruskan membaca novel nie sampai habis..
lepas ni NAL nak baca novel " Cinta Kontrak " =)

p/s : tak sangka membaca novel ni seronok..alahai kalau dulu NAL baca kan bagus^^

4 comments:

si kiut lavender said...

oh tidak..kawanku dah mula gila novel..hahahaha...maw taw ark...baca novl ni bez..walau ianya hanya sebuah cereka tapi novel adlah terjemahan hidup..tentang kehidupan..btw,karya2 syud memang bez sebab karya2 dya sempoi jerk

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah,,bro,,,baca novel??cuba la buat buat main dota ke heheh :)

Mizan said...

SKL : yeah!!akhirnya budak eko membaca novel..bkn senang tue..heee

yen : hahaha..jrg kan lelaki bc novel..maluuuuu...yen pnah bc novel x??
kwn NAL ada la main dota..tp NAL x pandai nak main game2 mcm tue..=)
ps tue boleh la NAL main..

nurul said...

boleh la novel ni... aq bca besa ja..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...