NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Sunday, September 25, 2011

Tak tahu

Hi guys, this coming friday night..
NAL perlu hadir ke satu annual dinner anjuran satu organisasi..
but NAL tak tahu nak pakai ape?
mmg la paki baju tp tak tahu baju yang mcm mn..

ade rakan2 NAL yang suggest pakai kemeja..
hurmmm kalau pakai kemeja mesti tuck in ke?
adohaiii, pening kepala NAL nak fikir satu benda nie..
ye la sblm nie mn ada NAL hadir ke mana2 annual dinner..^^

then, kalau pakai kemeja..
perlukah memakai neck tie ?
NAL keliru vs tak tahu nie..

NAL post entry nie bkn ape,
just nak mintak recommend korang pasal pakaian yang sesuai ( x malu...) =)
korang mesti ade idea yg bernas2 kan??kan?kan?

harap sgt korang leh suggest pakaian yang nmpak kasual..
majlis nie tak la formal sgt..kite nak happy2 juga..^^
please....

nie la cadangan rakan2 NAL tue..
jom kite ikuti satu per satu..

kemeja tu ala2 mcm gambar nie la..
lengan baju diaorg suruh lipat skit mcm gambar tu..
ok x??

disebabkan colour theme majlis tu : pink, purple,  hitam, putih..
diaorg suggest neck tie warna nie..

stripe hampir sama mcm nie tapi warna hitam..
dan lagi satu..

jalur pun hampir sama tapi warna hitam juga..
hurrmmmm.
warna ape much better?pink or purple?

seluar lak,
slack hitam jew..
kasut lak sama ada hitam atau putih..

nie la suggestion rakan2 NAL..
ok kew tak yew??
NAL tak tahu nak pilih yang nie atau tak... :(

p/s : susah juga nak wat pemilihan pakaian nie..selalunya NAL tangkap muat jerrr..hehe


3 comments:

yen(toka ziizokukuto) said...

perghh kemeja dalam pic tu semart kot hahaah :)

Ungu Violet said...

tie tuh kaler pepel...smart sket...hihih

Mizan said...

yen : mmg smart baju tu..^^

ungu : purple??hurmm=)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...